Holiday, Day 6 - Hello, David Beckham.

semester baru sudah pun bermula. hari ini first day balik kolej, boringgg sangat rasa. nak balik rumah nak balik rumah! haha. sebulan cuti kot, mana taknya. tapi even 4 bulan pun still sama jugak. main point? err. =P
_________________

nak tahu takkk? saya jumpa David Beckham masa di London hari tuuuuuu.. jealous tak jealous takk?! haha. nak tengok bukti? ehem. sila tengok gambar di bawah. hihi.


ramai orang kerumun David Beckham! even Victoria pun ada di sebelah. tapi memandangkan tajuk kita pada hari ini ialah "Hello, David Beckham" jadi, Victoria tak penting sangat lah kot kan? haha. oh! tengok tengok, Kate Winslet pun ada!


kenapa ramai sangat artis-artis famous ni? sebenarnya, gambar ini diambil di Madame Tussauds, London. yes, THE Madame Tussauds. rugi kalau pergi London tapi tak pergi sini tauuu. its one of London's most famous attractions.


cuba perhatikan gambar di bawah & try bezakan yang mana satu orang & yang mana satu patung? kadang-kadang boleh tersilap kot. because semua patung-patung tu nampak SANGAT REAL! 


oh, hello James Bond and M! haha. Daniel Craig ni serious tinggi. saya berdiri sebelah dia pun, terasa diri ni kecik gila. haha. tapi dengan M still boleh tahan lagi lah. lebih kurang sama tinggi. dalam gambar ni Mr. Craig nampak real but Judi Dench nampak a bit fake.


but wait till you see Russell Brand. nampak real gila kannnn? haha. mula-mula tengok pun ktorg amazed gila. if Russell Brand berdiri dekat sebelah pun i think people might get confused. macam klon. 100% lebih kurang sama. 


patung Zach Efron adalah antara yang terawal ktorg jumpa. dia berdiri dekat dengan Miley Cyrus actually. but then, saya tak nak tangkap gambar dengan Miley Cyrus, so instead i chose him. walaupun tak ada lah minat sangat. haha. perlu lah pegang perut? =.='


Whoopi Goldberg & Tom Hanks bergambar dengan abah hokayyy. siap pakai baju sedondon warna merah lagi. jealous lettewww. haha. saya kenal Whoopi Goldberg & Tom Hanks ni pun sebab masa kecik-kecik dulu bila tengok movie MESTI ada dorg. i guess most probably semua orang pun membesar dengan cerita dorg kan? run, Forrest! run! =)


abang pun apa kurangnya. nak bergambar dengan Audrey Hepburn je. saya telah dijadikan mangsa untuk tangkapkan gambar dia. mula-mula tertanya-tanya jugak, siapa perempuan ni? kenapa abang nak tangkap gambar dengan dia? bila tengok plat nama, "ohhhh.. patutlah pun."


nak jumpa Cristiano Ronaldo face to face memang takk lah nak dapat. berjanggut kalau nak tunggu. so jumpa patung dia pun jadii. dengan patung je lah boleh bergambar macam ni. dengan orang betul? jangan harap! haha.


even Muhammad Ali pun ada! =)


somehow, i really like this picture. haha. macam-macam la adik sorang ni. muka tu yang penting. HAHA. >.<


and.. we entered the room full of royalty people. even Prince William pun ada!



i did snap a photo or two with Prince William tapi malas nak letak di sini. speaking of Prince William, ktorg ada pergi ke Buckingham Palace jugak tauu. ini gambar-gambar masa on the way there. ktorg jalan kaki je, sebab metro ada & plus, its good for health. bila lagi kan? haha.






di hadapan Buckingham Palace ni serious ramai orang walaupun weather di London sangat sejuk. freezing cold kot. cakap pun memang berasap-asap lah. haha. time ni i was imagining Prince William & Kate Middleton punya wedding. sebelum ni tengok dekat TV je. sekarang dah pernah pergi dah! hihi. =')

oh. and last but not least, Justin Bieber. haha! pendek je dia rupanya. tettt. 


are youuu a Belieber? 
haha. 

7 comments

CIK NIOS said...

wahh nana! untunglah~ haha.

man yusoef said...

bestnya! patung emma watson ada tak? haha..patung zack efron tu nampak ke-fake-an nya..hehe

Nana S. said...

@CIK NIOS haha. rezeki. nnt awk pun dpt juga mana tahu? :)

Nana S. said...

@man yusoef alamak. tak ingat la pulak. patung daniel radcliffe ada. emma watson tak ingt. rasanya takda kot. sbb rupert grant takde. nk jumpa emma watson lettewww. haha :P

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Dalam banyak2, yang dengan beckham memang bikin panas.

Okbai.

Nana S. said...

@♛ LORD ZARA 札拉 ♛ ye ke? dgn ronaldo tak? :P

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Beckham kekasih sepanjang hayat.
Ronaldo replacement yang tak mengiurkan di kala Beckham buat hal je.

Eh.