Malaysia, im home.

banyak betul saya ketinggalan mengenai berita-berita baru sepanjang minggu lepas. sekarang terasa sangat outdated. sighs. >.<
_________________

Alhamdulillah. semalam saya & family telah selamat tiba di KLIA tepat jam 1.30 petang. 10 hari berada di bumi orang, bila dah balik ke tanah air, rasa rinduuu sangat. fine, if nak cakap over ke apa, whatever, but honestly, bila dah berada di bumi asing untuk satu tempoh yang agak lama, you'll realize that, no matter what, rumahku syurgaku lagi best. LAGI AWESOME! walaupun ye lah, kita tak berapa nak setanding dengan teknologi or keadaan negara orang yang lebih maju, tapi still, Malaysia tetap di hati. =')


oh by the way, adik saya yang paling bongsu, Syakir dah bising sejak dari KLIA lagi.

"Malaysia panas! Malaysia panas!"

tak payah nak bajet sangat lah kann? baru pergi 10 hari. bwekk. haha. anyway, it feels good to be home. sangat tak sabar nak update entry baru & cerita seeeeeemua yang berlaku di Paris, London & Dubai! insyaallah saya update laju-laju bila mood rajin datang ye. sekarang tengah transfer gambar ke laptop.

siapa nak souvenirs 
angkat tangan! hehe.

8 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Kalau nak angkat tangan boleh tak?

:p

Glad U back safe & sound pretty :)

Nana S. said...

thanks kakak :)

::Misz sunsWeetz:: said...

selamat pulang ke Ms'ia hehe

Nana S. said...

hihi thank you ;)

Anonymous said...

By us at the moment to come by more knowledge and facts in the matter of Come to see us at the moment to obtain more facts and facts anyway [url=http://www.drukarnia-on-line.com.pl]Drukarnia[/url]

ilovekampungku said...

bestnyer

Miss Amateur Cook said...

totally agree with u! Malaysia tetap dihati ku! ;)

rindu giler kt Malaysia. :(

Nana S. said...

where u at babe? :)