CONTEST: Gayaku D'Pelangi

** STICKY POST! **
scroll ke bawah untuk latest entry :)
its 3 o'clock in the morning (gaya Lily Allen. cewah). haha. suppose right now saya kena tidur memandangkan siang nanti mesti banyak persiapan untuk dibuat (baca: SINI) tapi dah terbiasa tidur lewat sepanjang exam. nak buat macam mana kannn. >.<
_________________

ehem. sebelum pergi Paris mesti join contest duluu! haha. sebab nanti balik dah tak sempat. contest habis 29th ni. so sebab itu lah saya join laju-laju. contest dia seronokkk! all you need to do is strike the best pose you can with your outfit & thats it.


nak terjah klik SINI.

Syarat Penyertaan :
1- Anda haruslah  menjadi followers PBC.
2-  Buat satu entry khas berkenaan contest ini  secara ringkas. Bebas.
3- Letakkan banner di bawah sebagai sticky post ( 15/1/2012- 29/1/2012) bersama link www.pelanginadia.blogspot.com . 
3- Kemudian emelkan gambar anda ke pelanginadeya@gmail.comuntuk dinilai oleh pihak juri.
4- Tag seramai 3 orang rakan blogger yang lain ( pastikan rakan yang di 'tag' mengetahui mereka telah di'tag' oleh anda dan galakkan mereka menyertai)

senang je kan syarat penyertaan dia? tapi malangnya saya tak ada gambar baru untuk dipertandingkan. dah lama sangat tak keluar kottt. ye lah, selama ni berkurung dalam bilik pulun study untuk final (ehem). so err.. saya kasi combine sekaligus la senang! muahahaha. =D


ni semua gambar lama. sobs. baru sedar dah lama tak ada gambar baru. eh anyway, hopefully gambar di atas dapat tempat di hati juri. kalau ada rezeki, ada lah. InsyaAllah kan. :) okay so sekarang saya nak tag: 


suka hadiah. :)

3 comments

IEQAH said...

goodluck yunk..cantik sgt

Miss Amateur Cook said...

hye si cantik. terjumpa link blog ni trus follow sbb suka sgt tgk awak. ;)
gud luck.

^_^

Nana S. said...

aww thanks >.<