AM ♥ Blogs Competition

semalam merupakan hari jadi adik bongsu saya yang ke-13. tak sangka dah besar rupanya dia. seronok sebab dapat makan kek Chocolate Indulgence. i love you mommy! =')
_________________

rasa macam dah lama tak join contest. hihi. sebenarnya malas sangat nak update blog sekarang ni tapi bila ternampak ads about AM ♥ Blogs Competition ni, terus tulis entry laju laju. =D

sejujurnya, saya tak pernah dengar pun website Adorable Muslimah ni. first time ini pun sebab contest ni lah. salah satu cara untuk promote kan? its a good thing what. by the way, nak tahu apa yang Adorable Muslimah ni offer di website mereka? selain daripada tudung dan baju-baju muslimah, they also sell handbags, dresses and even Victoria's Secret products!



this one is just so pretty! 

guess what? my most favorite thing in the world pun dorg ada. LIP GLOSS! and its Victoria's Secret! *swoon*


cantik-cantik belaka barang yang mereka ada. pergi lah tengok. link di bawah ni. =)

Facebook: Adorable Muslimah

and last sekali, haruslah ada ini:

dapatkan blaus & pakaian muslimah yang cantik & sopan di http://www.adorablemuslimah.com. dapatkan juga barangan Victoria's Secret & handbag COACH di http://www.adorablemuslimah.com. be style, chic and modest dengan Adorable Muslimah! 

tak pernah puas shopping :)

2 comments

anamizu kaito said...

woahhhh lip glossss yg ohsem!!! :)







slm kenal,
cik ana

Nana S. said...

its nana by the way :)
aha. thanks. slm perkenalan juga anamizu :)