seharian di One Utama

minggu study week sudah start. lagi 1 minggu final exam akan bermula. kepada Prof Karim yang tersayang yang akan berpindah ke UMS, we'll miss you! 3 semester dia ajar tanpa penat & jemu (kot?). terima kasih Prof. halalkan ilmu yang diberi ye. & tahniah siang tadi anak Prof nikah. sorry tak dapat pergi. =')
_________________

kalaulah manusia ada kaki spare, bilamana kita perlukan kaki baru, cabut yang lama and terus pasang yang baru. kalaulah ada macam itu, dah lama saya buat. patah kaki wooo shopping non-stop for 2 days straight. semalam di TS dengan Fafa, hari ini di OU dengan family. memang saje lah kan nak pusing setiap tingkat pergi balik pergi balik. haihh. memang boleh capai target 10,000 langkah setiap hari kalau macam ini. sihat. memang sihat. =.='

oh ya, watch closely gambar di bawah. sengal tak sengalnya budak yang pakai down jacket hitam tu. -___-




MASALAH TAKKK!?! hahaha. entah adik siapa. tak mengaku. xD
oh, nana shopping nak pergi mana nii? ada lah. nanti baru beritahu. 

and, bila dah keluar masuk kedai berjuta kali & bukan barang kita yang dicari, mula la tangan gatal bawak keluar handphone paling buruk dalam dunia (ehem!) and tangkap gambar. bosan snap dengan adik-adik yang langsung tak beri perhatian, "mak mak makkk.. jom kita tangkap gambar!". tapi bila tengok balik, cis! kenapa tangan abah di situ? haha. 


anyway, sebab kenapa di atas saya tulis "phone paling buruk dalam dunia" is because.. hihik. abaaahhh, beli lah phone baru untuk kakak.. teeeheehehee. why? because he has a new one. demm. baru beli semalam pulak tu. siapa tak dengki?! wargh! =.='


benci benci benci! 
*baling hp sendiri kat lantai*

3 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Woot!
Kemain adik pilih yang siap ada hoodie. XD

Ehem. iPhone 4S?

:)

IEQAH said...

ohh jejalan tak ajak pun i..

pe lg sila laa usha en.kam anda untuk dpt phone baru :)

Nana S. said...

ye kakak, iphone4s.

eh? haha. bukan usha kam. kena usha abah :P