on your wedding day,

diumumkan bahawasanya Just Ask Cinderella Contest dibatalkan sebab rules mengatakan bahawa if kurang dari 20 penyertaan, contest akan dibatalkan. jadi penyertaan sekarang ni <20, so, harap maaf ye. salah korang la siapa suruh tak masuk ramai-ramai. melepas nak dapat hadiah kasut. eheh. okbye.
_________________

Welcome to Niny & Hamzi's wedding!


the wedding is right this way..


ini ialah majlis perkahwinan sepupu saya, iaitu Kak Niny & suaminya, Hamzi. dah lama dah lepas actually, masa 20/11/2011 hari tu, tapi baru sekarang nak post. maklumlah, busyyy je manjang. ceh. macam penting sangat. hahah. i posted about this HERE. the theme was gold for the bride & groom and grey for the family members.


tapi sadly for me, i dont have any baju yang berwarna grey. && mak pun tak nak beli yang baru. so i had to wear baju warna maroon instead. tudung je yang kelabu. hahah! jadilahh. oh by the way, ini pemandangan dari belakang rumah. cantikk! ada sawah padi yang menghijau, & angin pun sedaaap je bertiup. kalau tengah makan pun rasa best. apatah lagi kalau dapat tidur. lagi syiokk! haha. sila cemburu sebab awak tak ada kampung macam ni. heh. *angkat kening laju-laju*




okay enough enough. cukuplah tangkap gambar bersama keluarga besar saya yang tersayang ni. sekarang kita tangkap gambar bersama pengantin pulak! sementara pihak lelaki tak sampai lagii. ini dia Kak Niny!



hantaran dari pihak perempuan berwarna purple. serious comel gila. i helped too! haha. nak jugakk. ini semua hasil kerja mak ndak & mak su saya. comel gilaa i tell you. =') daripada pihak lelaki pulak warna gold.




the groom dah sampai! itu dia sepupu baru saya. abang Hamzi ye. ;)


oh and, i simply love gambar di bawah. my Pak Ngah is so cute! haha. dia semangat gila nak ambil gambar sekali. he's one of the tallest in the family by the way. OH! and i was wearing kaftan. hee. sukaa sangat baju ni sebab rasa macam boleh terbang. shrruu.. shruu. =D


raja dan ratu sehari di pelaminan mereka. aww. when is my wedding day? oh mann. KAM, cepat sikit. wahaha. >.<




haruslah ada gambar beramai-ramai bersama keluarga tersayang kann. haha. lepas dah settle dengan pengantin di dalam, semua keluar sebab nak tangkap gambar sama-sama. cuba cari siapa paling menyerlah? HAHAHA! orang suruh pakai kelabu, saya pergi pakai merah. nak buat macam mana, baju tarakk. >.<


nak tahu siapa next in line? Kak Hanan! tak sabar nak tunggu majlis walimatulurus Kak Hanan comelcomel ni bulan Januari ni. tapi sadly, saya tak boleh pergi. sebab tak balik kampung. sebab pergi somewhere. pergi mana? ada lahh. bila dah dekat nanti saya bagitahu. here's a clue: "esok nak pergi beli baju sejuk." =D


to the newlywed, Kak Niny and Abang Hamzi, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat, dimurahkan rezeki & sabar dalam mengharungi cabaran & dugaan alam rumahtangga. (ceyy gaya macam dah kahwin je) oh and make lots of babies tau! haha. =P

sekarang musim mengawan.
banyak betul orang kahwin.

2 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Woo hoo!
Comel sungguh tu.

:)

Dan ya, untuk sentry "lepas ni nak beli baju sejuk" tu mesti sangat banyak. Hehe. :)

ANNUR said...

ahahahqwq! :D http://is.gd/SEXY_Photo_DSC02305_JPG