KL banjir! jom berenang.

malam esok baru nak tengok Ombak Rindu dengan kawan-kawan. setelah lama niat tertunda. && since mak pun tak nak tengok dengan saya, bawak diri lah tengok dengan kawan-kawan. wuu. sentap. T_T
_________________

walaupun hari ini bukan Wordless Wednesday, tapi saya nak post satu gambar je. gambar ini diambil dari Facebook. orang dok share-share sekarang ni. tengoklah kawasan berdekatan tempat saya, banjir besar. esok diisytiharkan tak payah pergi campus! woohoo! :D (dalam hati doa banjir sampai ke Jalan Semarak. wahaha)

ini jalan depan National Library.

nasib baik tak balik rumah hari ini.

4 comments

coachnike28 said...

jom kita main air....rasanya orang KL kena beli sampan...I dah selamat sebab dah pindah duduk kampong boleh panjat pokok rambutan ....

Nana S. said...

hahah! kann. instead of using cars for transportation, next time kena ada sampan as backup. ikat dekat atas kereta. good idea xD

pilotHans said...

fuh giler, patutlaa smalam mahameru jam..sib baik x lalu sini + sempat make it to hilton by 8pm last nite for dinner..hmm..

camne nak wat kete yg enjin dia kalis banjir? tue jer fear aku besides own life..hmm

Nana S. said...

mahameru mana yg penah tak jam. haha. asyik jam je manjang sampai sakit jiwa dah. :P

kena balut enjin dengan plastik. boleh? haha. >.<