wordless wednesday #25

rindu pada dunia blogging yang semakin ditinggalkan. sibuk busy dengan study. haihh. banyak betul assignments & tests buat masa sekarang ni. busy sungguh sampai waktu tidur pun tak teratur. tak mahu mata panda. tolong! :(
_________________

okay, rules untuk Wordless Wednesday ialah wajib letak satu gambar kan? saya memang akan letak satu gambar, tapi kali ini lain sikit. nak mintak tolong jasa baik kawan-kawan semua tolong ikut langkah-langkah di bawah: 

FIRST:
click LIKE button di page Chicscouture Enterprise Boutique.



alaaa. macam biasa je procedure dia. tolong please? kalau tolong dapat pahala. hihik. =')

by the way, itu anak sepupu saya, Amal Hidayah namanya. serious comel gila sampai rasa nak telan hidup-hidup. dulu segan-segan je tapi sekarang dah pandai bergambar sekali! click LIKE jugak if rasa dia comel. (ceh. pancing undi. HAHA)

actually masa mula-mula join contest ni, ingatkan kena bagi gambar sempoi-sempoi je. so saya pun hentam je lah simply bagi gambar semasa di wedding Kak Niny di Perlis 2 minggu lepas. dorg nak gambar latest, tapi sempoi. tapi tengok-tengok, dalam album contest ni, eh ramai pulak bagi gambar photoshoooooot! demm. kalau tahu awal-awal, dah lama bagi gambar dengan make up tebal 4 inci. =.=' tak apalah. ada rezeki, ada lah, InsyaAllah. kalau tak ada, tak apa juga. :)

tolong saya vote ye kawan-kawan. jangan lupa klik LIKE button. terima kasih! :)

teringin nak menang hadiah utama.
dapat masuk paper. hee.

1 comment

IEQAH said...

jom undi si cantek ini... reramai jom :)