photoshoot bersama Aizul Marcello,

siapa yang belum tengok filem In Time? you should go watch NOW! janji movie tu best. recommended by, me of course. but, untuk filem Immortals pulak, err. boleh tak nak kata cerita tu mengarut? sangat mengarut sampai mengantuk. suka hati korg la nak tengok ke tak. HAHA.
_________________

(post ini dah tulis semalam (scheduled entry) tapi malas nak publish. so post hari ni, boleh? haha.)


"kawan-kawan! saya pergi photoshoot bersama Aizul Marcello di Shah Alam. korang bila lagi?"

dialog di atas adalah rekaan semata-mata untuk mempromosikan EyeStudio Photography milik Aizul. ehem. Encik Aizul, saya mahu royalti saya sekarang. bahaha. tak lawak. =.='

to be honest, photoshoot kali ini memang i had fun sangat-sangat lah. because the photographers pun sporting & sangat awesome. tak ada rasa awkward langsung. macam dah kenal lama. kita memang gang kannn? haha.


dress photoshoot kali ini ialah baju saya sendiri. semuanya dari hujung rambut sampai hujung kaki ialah daripada koleksi peribadi. even make up pun saya conteng sendiri. cuma bahagian mata sahaja saya minta tolong stylist-untuk-sehari, my bestie, Fyna. haha. tak sangka it turned out great in the picture. thank you fyna.


macam-macam pose ada sebenarnya. duduk? berdiri? terkejut? tutup mata? you name it. tapi tak rasa macam nak letak gambar-gambar tu semua dekat sini. cukup yang ada ni je lah kott. :)


okay, before photoshoot session tu berakhir, haruslah bergambar bersama bos EyeStudio Photography ni kan. Aizul kata dah macam nak tangkap gambar wedding. cis. haha. masa duduk kan kan kann, nampak si Aizul ni macam tinggi je kan? macam kann. 


tapi bila saya dah berdiri sebelah, panggil pulak Fyna masuk dalam gambar sekali, terus Aizul tenggelam. wuhaha. sampai dia kena jengket kaki nak nampak tinggi. gambar di bawah? dia dah penat jengket, ktorg semua gelakkan dia. haha. tengok kaki tengok kakii! :P


er. gurau je okay? tak pasal-pasal kena marah pulak nanti. haha. all in all, i met a few great people today. kepada semua team EyeStudio Photography, thanks a lot for your time. ada masa nanti jumpa lagi. makan Tutti Frutti dekat bawah tu kee. eh. haha.

untuk ke blog Aizul, click SINI. untuk ke page EyeStudio Photography klik SINI.

teringin nak jumpa 
bloggers yang lain.
jom? :)

18 comments

IEQAH said...

gojes gojes..tingin jumpaa yg lain yee?? boleh boleh..jom kitaa jumpaa ye

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

kemain dengan benjoy.

XD

MiszNoRuL said...

wow, tahniah adik nana dearie,
sudah pandai posing, pandai mekap, pandai pakai shawl.. (^_^)

sesegar said...

cantiknya awak :)

Zulaika Nasir said...

AWESOME !
Cantik kakak saya ni :D

hafrawiey ozakawa said...

first cmmentor here..akak tersgt cntik.laen benor akak....tahniah taw...



p/s:done follow here....blh la follow back..huhuhuhu

Cik Gee said...

wow... u r so gorgeous... <3

SyUhAdA said...

gmbr yg ke-3 tu cntik..ayu je..

Nana S. said...

aww terima kasih semua =')

Syukri Hakimi said...

nice ;DD

SpidermanHere said...

Akak comel dan Abg Aizul handsome. I love him, haha ;p

Nana S. said...

haha. jomm jumpa dia! :P

Cik Yuyu said...

yok2. :)

Swit Mango said...

cantiknye!! jeles

Wawa Tasliman said...

nak amik pic macam ni.. tapi takde siapa nak amik gambar wawa.. hihihi..

Nana S. said...

haha. paksa je sesiapa :P

matahari said...

u sgt2 cantik...serius...selamat berkenalan...first time singgah dah jadi berminat nak jejalan sini lagi..salam perkenalan,,

Nana S. said...

nahh. itu semua make up je kott. >.<
haha. thanks! singgah la lagi :)