majlis perasmian yang tak berapa nak rasmi

seronok makan beramai-ramai dengan kawan-kawan di Kampung Baru malam tadi. kenyang gila. tolong. T_T
_________________

eh eh ehh.. look what i found! 


COMEL TAKKKK!?! haha. sama macam background blog kan ribbon ni? aww. suka sangat! terus ambil beli. hihik. =') nak tahu apa kaitan ribbon ni dengan entry? keep on reading.

pada yang baca blog ni sebelum ni, you'll probably know that i want to launch my blog's new template. gigih tak? template baru pun perlu rasmi. haha. haruslah! its mine. mestilah harus semangat. =D

beginilah rupa Blog Nana sebelum ini:



saya sangat suka warna brown actually. sebab itulah template dulu warna brown. tapi sekarang, err.. pink pulak? haha. biarlah. suka jugak. saya nak bagi kredit dekat Kak Sha sebab dah tolong design saya punya blog tersayang ni. dia sabaaaaarr je layan kehendak saya yang sekejap nak itu, sekejap nak ini. tapi hasilnya, Alhamdulillah, saya puas hati. terima kasih Kak Sha  (a.k.a Whiteymommy) sebab dah design blog saya sangat cantik. :) kalau kamu semua mahu Kak Sha design or re-design blog korg pun bolehh. pergilah blog beliau: www.whiteymommy.com 

sekarang template baru ini sudah siap sepenuhnya. tak ada lagi dah sign under construction lagi. yayyy! so, dengan ini, sukacitanya saya, YB Nana (eh?) merasmikan Blog Nana pada 1/11/11 dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim. ehem. siap ada upacara potong ribbon tahu? ribbon sama colour dengan blog okay. korg ada? HAHA!

overrr la nana ni.
hahaha. biarlah. =.='

6 comments

IEQAH said...

yeayyy welcomee to new layout dear :)

Nana S. said...

haha. thank youuu ieqah :D

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

seriously comel la.
hehehe

bergaya katanya rasmi blog ni XD
phewit.

Nana S. said...

haha. bergaya kak? memang tak la tu. xD

Nur said...

Cantik design baru blog Nana ni.. Happy blogging!

Nana S. said...

thank you nur :)