good luck SPM!

ada kawan suruh buat Twitter. tapi malas, boleh tak? tapi teringin jugak nak buat. kalau buat, ada ke orang yang nak follow? tettt.. memang tak. okay, lupakan. -___-'
_________________

hari ini peperiksaan SPM sudah bermula. whooaaaa! GOOD LUCK SEMUAA! kepada junior-junior di sekolah lama dulu, kepada adik-adik saudara, sepupu sepapat, anak buah (ada ke? er), kawan-kawan & sesiapa sahaja, jawab elok-elok yee. tak lupa juga dekat adik saya sendiri lah, si Syafirul di MRSM Pontian. 

sabtu lepas baru ke sana bagi semangat tiup tiup fuh fuhhh lebih sikit, supaya dia ada keyakinan & kekuatan nak jawab. InsyaAllah boleh la tu dik. doa & tawakal banyak-banyak. tak perlu nak gelabah lebih-lebih sebab nanti otak jadi blank terus. sentiasa tenang & doa banyak-banyak yee. kakak doakan semoga adik dapat jawab dengan baik & dapat result yang cemerlang. adik kakak ni pandaii orangnya. handsome pulak tu! hahaa. =') SPM tu senang je. *angkat kening laju-laju*

okay, gambar zaman batu. =.='

cepat pulang!
nanti kita boleh pergi 
beronggeng. haha.

5 comments

udie joe said...

hensem boifren awk..haha :D~

Nana S. said...

eh mestilah. haha.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Syafirul lagi comel la.

Eh, okbai.

Nana S. said...

eh. kakak dia pun comel jugak kan? :P

Hizami Rahim said...

good luck jugak. haha.