CONTEST: Si Kecil Itu Saya!

drive dari Johor ke Subang Jaya sampai pukul 3 pagi sebab hantar adik balik ke MRSM Pontian. fuh. memang tugas yang mencabar. patutlah orang boleh accident bila mengantuk. dalam sekelip mata je boleh masuk lane sebelah. tapi gagahkan juga sebab mak & adik Syakir pun dah tergolek dalam kereta.
_________________

ehem. contest kali ini lain sikit daripada selalu. haha! sebab apa? sebab contest kali ini melibatkan gambar saya pada zaman dahulu kala. zaman di mana, lagu paling hangat dalam carta ialah: Twinkle Twinkle Little Stars & Baa Baa Black Sheep. siap hafal dan boleh menari dengan penuh bergaya. =')

ini dia! Contest Si Kecil Itu Sayaaaaaa! woohoo woo hoooo wooohooo!! *overr*


SYARAT DAN PERATURAN:
  • Follow belog Aima dan Aimi (untuk sebarang update contest)
  • Letak tajuk contest : CONTEST | Si Kecil itu SAYA!
  • Buat entry mengenai contest ni. Letakkan banner kat atas di dalam entry korang
  • Tak payah tag orang.nak tag jugak suka hati kamu ler.. :)
  • Dah siap? tinggalkan entry contest korang kat ruangan komen blog Aima.
simple je rules dia. part paling saya suka? "tak payah tag orang fullstop" haha. phewww! senang kerja. tak payah nak cari mangsa lain. juling mata tahu? haha. 

and guess what? masa saya tengah edit size gambar ni, adik saya, Syakir, tengah main game di sebelah bertanya:

adik: "kakak, tu gambar siapa?"
me: "oi. gambar kakak lah." -____-'
adik: "oh ye ke? mana kakak dapat?"
me: "gambar lama-lama dulu lah."

conclusion: adik sendiri pun dah tak kenal kakak dia. *facepalm*


hihik. gambar di sebelah kiri itu diambil semasa saya berumur 1 tahun kot if tak silap. IF tak silap laahhh. comel tak saya masa kecik? comel kan kan kann? sebab tu bila dah besar pun comel jugak. bahaha. lempang diri laju-laju. okaydahbye.

dulu sampai sekarang 
orang panggil anak cina.
oh man. =.='

10 comments

Fendy said...

mrsm pontian?skola lama.....rindu mrsm....hohoho...

Nana S. said...

really? haha. senior my brother then. ;)

IEQAH said...

good luck yunk..rajin tol berkontest yee

Nana S. said...

haha ini tade keje namanya ieqah ;P

aimi said...

tq join =)

Nana S. said...

sure ;D

ANNUR said...

comel masa kecik! masa besar errrrr~ hahaha.

comel2! ;)

Nana S. said...

cis! haha. tq anis :)

Meera Elmo. said...

Memang macam anak cina (: cumeel<3

Nana S. said...

haha tq >.<