CONTEST: Just Ask Cinderella!

** THIS IS A STICKY POST! **
PLEASE SCROLL DOWN FOR THE LATEST ENTRY.
__________________

HARAP MAKLUM:
CONTEST DIBATALKAN.

yayy! hari yang ditunggu-tunggu telah pun kunjung tiba. FINALLY, nana dah buat contest sendiri. haha. withour further delay, meh mehh nak bagitahu latar belakang contest ni dulu. 


Kenapa "Just Ask Cinderella"?
well, sebab contest ini based on kasut. so, saya dapat idea untuk namakan contest ni, JAC sebab, er cinderella kan berkaitan dengan kasut? kasut kan berkaitan dengan cinderella? get it? haha. okay. 

RULES:
  • untuk memudahkan any update mengenai contest, follow lah Blog Nana. :)
  • post an entry mengenai contest ini berserta sekeping gambar kamu dengan kasut kegemaran (wajib). posing lah macam mana pun, tak kisah.
  • letak banner contest dekat di atas ni dekat entry kamu ye? thank you. :)
  • letak tajuk entry: Contest "Just Ask Cinderella" by Nana S.
  • warganegara Malaysia. tak kisah jantina.
  • tag sekurang-kurangnya 2 orang. lebih pun tak apa. tapi make sure mereka tahu tau!
  • dah siap? tinggalkan link entry kamu di bawah. 

CARA PEMILIHAN PEMENANG:
  • letak gambar kamu posing bersama kasut favorite. tak kisah lah dekat kedai ke, kasut pinjam ke. asalkan dengan kasut. gambar paling menarik akan dipilih sebagai pemenang nanti. 
  • tak kisah kasut jenis apa. asalkan kasut. selipar pun bolehhh lah. haha.
  • buat entry contest berdasarkan kreativiti cara penulisan kamu sendiri.

HADIAH:

First Prize Winner: kasut tajaan Nana yang dibeli di Australia.
Second Prize Winner: beg tajaan Nana yang dibeli di Australia.
Third Prize Winner: purse tajaan Nana yang dibeli di Australia.
5 Concolation Prize: goodies dari Australia. 

kalau dah contest mengenai kasut, mestilah hadiahnya pun kasut kann? haha. untuk para lelaki di luar sana, kalau nak join contest ni pun bolehh. tapi hadiah kasut tu nanti, bagi lah dekat girlfriend ke, adik ke, kakak ke, sebab memang tak lah saya nak beli kasut lelaki dekat Australia kan. haha. kepada yang pernah suruh saya buat buat giveaway barang-barang dari Australia hari tu (klik), haa ni dah buat. cepat join! heheh.

Tarikh: 15 November 2011 - 15 Disember 2011.
CONTEST DIBATALKAN.

p/s: contest akan dibatalkan sekiranya
kurang dari 20 penyertaan.

47 comments

Zulaika Nasir said...

waah ' interesting ;D
macam nak join lah kak nana !

Nana S. said...

haha meh mehh. bolehh ;D

Sarah Zulkipli said...

Suka contest ni sangat sangat! Nak join!

Nana S. said...

okayy ;D

ZYASH said...

Yeah...Im FIRST!!!
Contest "Just Ask Cinderella" by Nana S.

haziq syimir said...

oit azlin(nana) lau ltak pic ngan kasut boot g bendang dapat ak??

Nana S. said...

cis. HAHA. pun bolehhh xD

Cik Rose Cute said...

Thanks jemput Akak join....Kena ambik gambar bergaya gan kasut dulu hihihi

AiniLavia said...

wah!~betol ke dpt kasut neh?:)

Liyana Aqilah said...

Kak nana, boleh tk gmbarnye gambr kasut je..kalau tkde owner nye boleh ?? haha

Nana S. said...

betul lah dpt kasut. ;)

liyana: alaa. sekali dgn owner lahh. :D

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

ala.
ala.
ala.

kata nak bagi je hari tu?

:p

Nana S. said...

oh thanks. :)

aha. lain kali lah xD

izzad b* said...

laki boleh msuk x...

Nana S. said...

bolehh :)

Cik Yuyu said...

Hehehe. :) http://glossypinkluscious.blogspot.com/2011/11/just-ask-cinderella.html

thanks nana!

Wawa Tasliman said...

wanna joinnn.. :)

Nana S. said...

bolehh :)

Nida said...

As-salam....

Kak Nida turut sama memeriahkan pertandingan.. moga adalah rezeki hendaknya... ameeeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/contest-just-ask-cinderella-by-nana-s.html

id follower: Nida

p/s: Harap Nana tetap teruskan contest ini walaupun peserta tidak aampai target... kasihan pada mereka yang sudah menyertainya... sekadar pandangan dari Kak Nida..

tq:)

ღ Nurrul said...

Wahh ! Good luck semua ! :P

Nana S. said...

thanks kak :)

Nana S. said...

thx nurul.

JAMIE said...

NANA, size kasut bape?? hehhee...:)

Nana S. said...

38 :)

saraenuff21 said...

wanna join :))

http://alwaysbesara.blogspot.com/2011/11/just-ask-cinderella-by-nana-s.html

hihi tenkiu !

Nana S. said...

thx :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini (:

Blog yang sgt sesuai buat PENCINTA HANDBAGS! Banyak handbags menarik dan tips berguna.

Lawati kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

Nana S. said...

thanks.

Little_Scha said...

akak , kalu kasut sport xleh ke? cinderella kn kai heels.. tue nk tnye lu..hehe

Nana S. said...

bolehh. apa jua jenis kasut.

FANTASTIC PIECES said...

blouse, cardigan, dress bawah rm50 termasuk postage. happy shopping!!

eykn said...

dah join :)

http://youandmepluskisahkita.blogspot.com/2011/12/contest-just-ask-cinderella-by-nana-s.html

Nana S. said...

tq ;)

hafrawiey ozakawa said...

akak..nh mcm mne??a few je yg join...need to cancel jgk ke???

ANNUR said...

nana!

nah entry ni~
http://annurgayaukm.blogspot.com/2011/12/contest-just-ask-cinderella-by-nana-s.html


hope xterlmbt....:)

miss farhah said...

babe, i join ur contest ! hee
http://hatikeheart.blogspot.com/2011/12/contest-just-ask-cinderella-by-nana-s.html

Nana S. said...

tq :)

J. Hass said...

http://lorongkiri.blogspot.com/2011/12/contest-just-ask-cinderella-by-nana-s.html

jalal join :)

Nana S. said...

aww thanks! :)

ayiel said...

sempat lagi nak join kan?? jangan tutup contest awal tau :))))

Nana S. said...

okay cpt2 ;)

Nurul Iman Rosman said...

macam best,
nak join tapi takdo langsung gamba dgn kasut.

banyak gambo syok sendiri la pulak.
hehehee ;)

ayiel said...

joined :))

http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/12/contest-just-ask-cinderella-by-nana-s.html

ayiel said...

err contest ni cancel la ye???

o k a y ~

Nana S. said...

kita tengok lah. if by tonight cukup 20, then still on. if tak, cncl :)

Nida said...

salam Nana..

Sedihnya dapat tahu contest ini batal.. kesian pada mereka-mereka yang telah berusaha untuk sertai dan menghasilkan entri.

Malah ada yg mengambil gambar khas utk contest ini (cthnya macam akak..huhu).

Tapi ini hak Nana, cuma andai Nana bermurah hati.. sekadar pandangan akak agar diberi token buat mereka yg dah sertai. Cenderahati yg simple pun takpe sebagai menghargai usaha kami-kami ini yg dah cuba untuk memeriahkan majlis ini.

Kasihanilah kami ye Nana... namun itu terpulangl;ah pada keikhlasan dan budi bicara Nana..


p/s: semalaman Kak Nida memikirkan idea utk buat entri bagi menghasilkan entri buat Nana.