Breaking Dawn: Part 1 review

sekarang sedang buat movie marathon. cerita apa? How I Met Your Mother. baru season 2. haha. its a longggg way to go, still. >.<
_________________

siapa dah tengok Breaking Dawn: Part 1?! :D

photo courtesy of Google. 

mesti belum kan kan kan? haha. saya pergi tengok semalam, di Wangsa Walk pukul 8.00 malam dengan kawan-kawan UTM. nampak tak semangat? haha. by the way, for me honestly, movie ni best lah. tapi according to my friend, dia kata movie scene banyak cut & tak ikut dalam novel. thats normal lah kan. tapi even if tak ikut novel pun, cerita ni sendiri dah memang banyak cut dah. anak Bella keluar dari perut pun dia tak tunjuk. boringggg! =.='

eh? tak patut bagitahu ke? haha. scene yang paling saya suka is when they went for their honeymoon. comel gilaa. nanti nak pergi honeymoon macam tu jugak lah. boleh? HAHA! eh. you guys should go watch. seriously best. tak sabar nak tunggu part 2. :)


nak tengok Puss In Boots &
Alvin and the Chipmunks! hee.

2 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

tak fancy edward. hahaha. walaupun baca semua bukunya XD

Nana S. said...

tak fancy dia juga. tapi suka tengok dia romantik dgn bella. boleh? haha.