bila dia sudah berpunya,

sangat tak sabar menunggu hari isnin. kenapa? sebab saya akan berada di KLCC boleh kata, sepanjang minggu. er. untuk apa? nanti lah bagitahu. boleh? :)
_________________

memang life changing lah bila seorang perempuan bertukar status, daripada anak dara kepada isteri orang. kan? mana tak nya:

dulu hidup sendiri, sekarang kena jaga suami. 
dulu tidur seorang diri, sekarang dah ada teman di sisi.
dulu makan masak sendiri, sekarang kena masak untuk suami sekali.
dulu nak keluar ikut suka hati, sekarang dah kena minta izin sebelum pergi.

eh it rhymes! haha. but, you know what i mean, right? haha. 

tomorrow is a big day for my cousin, Kak Niny. she's getting married! eh tak takk. semalam dah akad nikah. esok majlis walimatul urus. dekat mana? Perlis lah of course. oh yes, by the way, im in Perlis. balik all the way from KL and now here i am. tolong serba-serbi dengan persiapan door gitfts & etc.

door gifts dorg very simple and cute gila! i looooove it. tak payah susah-susah buang duit beli benda pelik-pelik. last-last orang buang jugak kan? haha. 


sekarang semua dah siap! only tinggal a few stuffs je lagi. :)


and here's the pelamin. combination of red, white and gold. dengar kata baju pengantin warna gold esok. tapi, untuk gambar bride & groom tunggu esok lah. mana boleh spill the beans now kannn. hee. ;)


untuk my wedding nanti 
colour apa eh? teeheee.

6 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Pelamin comel gila.

Ah, door gift pun :)
Macam sarung #KitabTerfaktab kami =)

Congrats pada dia.

ZYASH said...

Wah.....boleh cuik la idea door gift ne.. Lagi nampak exclusive ada la..Kan nana!

Nana S. said...

comel kan? haha. ;)

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

musim org kawen ne.. meme xyah mbazir, simple but nice doorgift 2..

P A U L I N E said...

cantiknya pelamin tu.. =)

Nana S. said...

dysha, musim org kawen kat skrg? haha. musim mengawan xD

pauline: oh thanks. the bride design sendiri :)