bersama Aizul Marcello (BTS)

buku novel inggeris yang sedang baca sekarang tertinggal di UTM. oh man. nak baca buku apa ni? rindu dah nak ada bedtime story. note to self: gantung buku dekat leher. right.
_________________

gambar di bawah diambil daripada page EyeStudio Photography.


photoshoot di atas diadakan di Shah Alam. hee. ini gambar Behind The Scene (BTS) je. for now malas nak upload gambar lagi. sekejap lagi saya rajin okay? stay tuned! :)

cehh. ingat ni rancangan TV
 nak stay tuned bagai?
haha. er. =.='

9 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Benjoy yang ambil?

Ini awesome!

ANNUR said...

chewah dia!! hahah

Nana S. said...

tak kak. ini staff dia.

anis, haha. apa yg chewahnyaa? :P

Nia Ridzwan said...

wow! amek package rm79 tu eh? ish3, bertuahnya ^^

IEQAH said...

nana cantiknyaa..jeles jeles..package ni include make up ke yunk.oh rugi da terlepas..huhu.... :(
#mcmlaaa ieqah pndai posing..

btw nana cantek sgt sgt

Nana S. said...

tak la ieqah. make up sendiri ni. haha. sbb tu tak lawa :P

eh boleh lagi kott. pegi tanya aizul. boleh runding harga dgn dia ;D

ღ nurrul ღ said...

SOMELNYA KAKAK ! :)

Wawa Tasliman said...

cantik your dress..

Nana S. said...

thanks :)