2nd IWA Development Congress & Exhibition

penat dari wedding Kak Niny semalam (baca: bila dia sudah berpunya,) tak habis lagi bila terpaksa bangun awal sebab nak elak traffic jam ke campus hari ini. harap sangat malam ni boleh tidur awal supaya tak jadi mata panda esok. T_T
_________________

kenapa kena bangun awal? sebab hari ini saya pergi KLCC! yayyyy! haha. cehh. gaya macam tak pernah pergi je. padahal dari campus cuma 5 minit. =.=' but anyway, trip to KLCC kali ini lain sikit sebab sepanjang minggu ni, saya dan beberapa orang kawan UTM KL yang lain akan bekerjasama untuk menjayakan 2nd IWA Development Congress & Exhibition. apa tu? baca lah sendiri di sini and sini. or tak pun, ask Mr. Google. ;)




pengalaman yang  sukar dicari kan? :)

No comments