selamat tinggal bumi Malaysia!

selera makan terganggu. kenapa? haihh. kena makan Weight Gain la macam ni. HAHA. :P
__________________

i'll be going to Australia today. flight pukul 9pm malam ini melalui Air Asia "Now Everyone Can Fly". haha. saya akan berada di Gold Coast selama seminggu. hari ini pergi, hari Sabtu depan balik. jangan keliru, ini bukan pergi dengan family. saya pergi dengan UTM. rombongan seramai 13 orang + Dr. Syazli & wifey. 

walaupun saya pernah pergi Gold Coast 5 tahun lepas, but still, the excitement kali ini tak sama sebab ye lah, pergi dengan kawan-kawan kann. hee. doakan kami semua selamat pergi & selamat kembali ye. terima kasih. :)


ada orang dah kirim mat saleh 1 dekat saya.
 memang muat masuk beg. =.='

6 comments

❤ Zulaika Nasir ❤ said...

UNTUNG laa... ;)
under ape ni kak ?

Nana S. said...

GOP :)

ANNUR said...

wah bestnyeeee nana! bwk balik ole2~

Nurul dot..dot..dot said...

alaa...dr syazli x ajak kitorang ni..huhu untung laa..kitorang trip dalam malaysia je ^ ^

Amirah Adnan said...

program untuk???

Nana S. said...

program GOP under UTM. :)