photoshooot!

sangat terharu bila dapat feedback yang begitu positive daripada kawan-kawan sekalian tentang post sebelum ini. kita saling tak kenal pun kamu semua still bagi support dekat saya. aww. sayang lebih lah! thank you. =')
__________________


familiar tak dengan nama di dalam gambar ini? pernah dengar? pernah nampak? 

Aizul Marcello. 

ring a bell? no? what about Irine Nadia Marcello? familiar? ahh yes.. Aizul Marcello ialah abang kepada Irine Nadia. && guess what? ada special promotion daripada beliau tahu?!

promotion apa, dah tahu ke? 
EyeStudio Photography Promotion by Aizul Marcello! 

kenapa Aizul Marcello ni buat promotion pulak? bersempena dengan pembukaan studio photography baru beliau di Shah Alam. murah sahaja kawan-kawan. RM79.00 only. tengok lah syarat-syarat di bawah. :)

PORTRAITURE PROMO :

  • Price RM79 only
  • White studio photoshoot with Aizul Marcello and team
  • 45 minutes session, unlimited shots
  • This promo valid until 28th October 2011 only, bookings can be made by the date
  • P/S : This photoshoot package only eligible for one person per photoshoot session 


interested? go contact him di sini: http://www.aizulmarcello.com/

cepat! sebelum hari Sabtu. 

3 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Kemain Benjoy ni.

Wee hoo. XD

IEQAH said...

nana da book ka?? mmg murah laa.lau nk leh la sekali kn..tapi hari ni kn da sabtu..so tak smpat la ieqah nk join :(

Nana S. said...

alaa try la tanya ieqah :)