mengantuk! terus terbabas.

puas hati dapat makan chocolate dengan rakusnya. Cadbury Bubbly Chocolate menjadi pilihan hati. chocolate ni beli dekat Australia hari tu. tak habis-habis lagi. dekat Malaysia tak ada Bubbly ni. mesti korang pergi Google kan kan? =.='
_________________

WARNING: tajuk blog post yang sangat overr. hihik.

semalam saya post entry INI pagi buta. so, tahap konsentrasi amatlah rendah sebab mengantukk sangat. tapi gigih juga nak tulis blog post. tengokk! dah terlupa satu benda. habis kena marah dengan Cik Fii. eheh. sorry ye. meh mehh saya jawab soalan daripada beliau. ;)

1. first impression bila buka blog ni ?
2. out of 5 stars , agak agak layak dapat berapa ?
3. best word describe me  
4. unique nickname most u admired .  
5. music or movie ?
6. lelaki lembab, lelaki bangang ?why ?
 7. perempuan hot tapi takda akhlak , perempuan cold ada akhlak ?
8. make up or natural ? 
9. Superman or Batman ? 
10. pondan or tomboy ?  
11. okay , fi suka merepek kan ?

1. first impression? sepet memang kachak? whoaa. ingatkan lelaki. haha.
2. out of 5? alaa. tak reti sangat la nk bagi bintang-bintang ni. :(
3. best word to describe you? SEPET YANG KACHAK! :D
4. tak tahulah. nama sekarang pun banyak yang unik. kadang-kadang sedap dengar. kadang-kadang pelik jugak. 
5. music in a movie! boleh?
6. lelaki lembap or lelaki bangang? homaigod. tak nak dua-dua! T_T
7. kalau betul dia berakhlak, takdanya dia nak jadi hot or cold. i mean, mesti dia sederhana saja orangnya. sejukk je mata memandang. agree with me?
8. make up pun best. tapi kadang-kadang natural lagi rasa bebas. 
9. superman kot. 
10. er. dua-dua tak mau.
11. eh tak jugak! :)


okay, selesai sudah 11 soalan daripada Cik Fii. saya kalau mengantuk, memang lupa dunia sikit. haha. sorry ye. lesson learned. kalau mengantuk, jangan publish post. haha!
motif letak gambar Ginger?
sebab dia suka tidur.
tak ada kaitan. =.='

2 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Buat kakak terkejut!

Haip! Haip!

Nana S. said...

haha. dah bagi warning :P