Like No Others.

kawan-kawan UTM ajak makan di H.R Steakhouse esok. hari tu pernah makan dah sekali (baca: makan free). tapi kali ini, hmm.. nak pergi ke tak? nak pergi ke tak? duit, anda masih wujud lagi ke? err.
_________________

Ahad lepas saya ke OU bersama kawan-kawan sekolah. kan dah bagitahu dekat sini. aww. rindu gila kot! mereka semua still macam dulu lagi. tak berubah banyak pun. hihik. berapa lama entah saya tak jumpa kawan-kawan lelaki ni. yang kawan perempuan selalu sangat dah. haha. mereka semua ni classmates saya semasa di Tingkatan 4 & 5.

biasalah, bila dah lama tak jumpa, once dah berkumpul ramai-ramai, macam-macam cerita lah keluar kann. sembang memang tak hengat dunia. excited kemain. topik yang paling hangat dibincangkan? pementasan Drama semasa Minggu Bahasa di sekolah dulu. I WAS THE DIRECTOR! && mereka ini semua pelakon-pelakon saya. hahaha! ktorg menang 2nd place eh? ke 3rd. entoh tak ingat dah. =')


tengah seronok bercerita sampai gegar-gegar. haha! entah apa yang dibincangkan entah. tapi, memang time ni gelak sakan lah. seronok sungguh. =')

oh ya. saya dan kawan-kawan memang ada sindrom. penyakit ni berbahaya tahu? ianya dipanggil Camera Nervosa. jangan bagi ktorg semua nampak camera. kalau tidak, habis jahanam lah camera tu ktorg kerjakan. penuh muka-muka ni je. haha.




ktorg memang excited nak tangkap gambar. tak nampak lagi ke? sampai gegar-gegar setiap gambar yang diambil. betapa menunjukkan yang ktorg sedang bergerak pada maximum speed. =.='



nak tunjuk bukti lagi ke yang mereka semua ni memang excited bergambar? tengok gambar-gambar di bawah. orang lain statik, tapi ada pulak yang seronok bukan main sampai kabur terus. =.='



i had a great time yesterday. dah terbukti bukan berdasarkan gambar-gambar di atas? because you know, whenever you have your friends that you can count on with you, everything feels alright kan? you'll laugh at about everything. and make fun of each other. and talk about silly little things. thats what made friendship much more valuable & that is why, only true friends will value friendship like it is. to Fara, Mira, Fyna, Faizal, Hanif & Hariz, InsyaAllah ada masa kita jumpa lagi ya. thank you for your time. you guys were awesome. :) 


sekarang semua dah bawa 
haluan masing-masing.
dah besar dah. =')

4 comments

Nava Krishnan said...

That seems a great outing with great friends, what a way to de-stress the day.

Nana S. said...

u got that right :)

IEQAH said...

wahhhh hapinyaaa..

kita pn sukaaa makan kat HR.huhu

Nana S. said...

jomm nanti mkn kat HR. :P