jumpa PM depan mata.

re-packing. banyak betul barang yang saya nak bawak. kalau boleh nak bawak semua benda, senang. tapii.. maximum load 15kg je. haihh. nana nak pergi mana? tunggu InsyaAllah saya bagitahu esok. ;)
_________________

ini cerita hari Selasa lepas. tapi baru sekarang nak tulis. HAHA. nampak tak kemalasan disebabkan kesibukan diri? hadoii. minggu ini sangat-sangat memenatkan. macam-macam benda nak kena buat. hm. by the way, please refer to post yang ini sebelum continue baca: Jemputan Ke UTMIC.

akhirnya, tercapai hajat saya untuk jumpa PM lagi. dulu pernah, masa kecik-kecik tapi dah lupa dah. saya pernah jumpa Tun Dr. Mahathir di SINI, && sekarang dah dapat jumpa Dato' Seri Mohd Najib Tun Razak live depan mata.


beliau berada di campus kesayangan saya iaitu, UTM International Campus pada hari Selasa lepas untuk Majlis Pelancaran Buku "Ainudding Pejuang 'Degil' Melayu". buku tersebut ditulis oleh makcik saya, Datin Fatini Yaacob. memang meriah UTM pada hari itu. semua staffs & students pun pakai lawa-lawa. haha.



oh! & saya berpeluang untuk duduk di bahagian depan dewan. haha. rasa janggal bila dikelilingi oleh para dato' & datin sebab saya the only student yang sesat dekat situ. eh tidak. Fafa pun ada dekat sebelah dipaksa separuh rela tolong teman. haha.


Awina, my cousin pun datang dengan kawan-kawan dia dari UKM. finally Weena jejak kaki ke UTM! haha. best lah dapat tangkap gambar ramai-ramai dengan semua. kawan-kawan dekat belakang dewan tengokk je. maluuuwww. >.<


the event was awesome. like, seriously. i learned how UTM was built & how it developed semua. kalau tak ada majlis pelancaran buku ni, i'd never really care to bother pun. tapi, now that i know latar belakang UTM, saya jadi semakin sayangg dekat UTM International Campus ni. bangunan bersejarah okayy. :)


peluang yang jarang 
berlaku dalam hidup.

7 comments

Ku Azhar said...

huhu..tnya x knp rambut dia putih? hehehe..msti dia jwb pening pikir psal negara ;)

Amirah Adnan said...

wah..beruntungnye

Ronaldmohoni said...

Saya pun pernah jumpa PM sekali, masa datang sabah. :)

Nana S. said...

haha tak tanya la pulak azhar. :P

Anonymous said...

hi there purplewhitestripes.blogspot.com blogger discovered your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramtically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer seo elite seo service backlink service high quality backlinks Take care. steve

Nana S. said...

um. thanks. ;)

Anonymous said...

Взлом железных ящиков в центре возле метро Северный круглосуточно.Обученные мастера откроют замки всех марок без повреждения металических сейфов.Наш сайт: http://www.vskritieremont.ru/
[url=http://www.vskritieremont.ru]ремонт металлических дверей[/url]

-------------------------------------------
http://www.bloorwest.info/forum/getMember.asp?msn=vzlomremont.ru
http://vzlomremont.ru