is blogging.. fun?

currently watching Glee - Season 1. padahal Season 2 dah tengok. gila tak gila? haha. nasib baik lah tak ikut How I Met Your Mother. if tak, terkeluar biji mata. T_T
_________________


the rules:
1. u must post these rules.
2. each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. answer the questions the tagger set for u in their post and also create 11 new questions to people u tagged to answer.
4. u have to choose 11 people to tag and LINK them to your post.
5. go to their post and tell them that they have been tagged.

6. no tag back.
7. no stuff in the tagging section about "u're tagged if u're reading this". u legitimately (a.k.a trusted with honesty) have to tag 11 people.

eh eh ehh..? ni kenapa tiba-tiba ada rules pulak ni? apa jadi? nak masuk pertandingan ke apa? haha. tidakk. nana tak masuk contest. (buat masa sekarang) tapi.. nana dah kena tagged! thanks to Cik Fii. susah-susah je. hihik.


okay, pizza nan ini tiada kaitan dengan blog entry. its just something i had for dinner tadi. abah punya actually, saje kutip masuk mulut. haha! okay back to our topic. ehem.

seperti yang telah disebut dalam 7 peraturan di atas, saya kena post 11 perkara tentang diri sendiri. er. okay so here goes.

  • 你叫什么名字?Nama saya Nana!
  • kalau datang ke UTM KL, akan nampak lah saya di situ selalu berlegar-legar. as a student lah!
  • tak pernah masuk ward kecuali masa dilahirkan. Alhamdulillah. =')
  • tak berapa nak minat sangat lah warna pink. tapi blog tiba-tiba warna pink kan? pelik pelik.
  • drive kereta Saga FL 1.3 je. 
  • tak muda & tak juga tua. sedang-sedang sahaja umurnya. heheh.
  • pernah dikacau oleh seorang Dato' di entry ini: click.
  • dulu pernah belajar Bahasa Mandarin lepas SPM, tapi stop sebab pergi Matrik. boleh laaa sikit-sikit. =')
  • selalu kena marah bila pakai high heels. sebab nanti akan digelar giant. oh man. =.=
  • percaya tak saya makan orang? WUHAHAHAHA! *evil laugh*
  • okay tak, saya makan nasi. 
dahhh! jadi sekarang, tiba masanya untuk saya pula set soalan maut untuk kamu semua yang bakal di-tag. jeng jeng jeng.. 

1. follow Blog Nana tak? wahaha.
2. dari mana jumpa Blog Nana ni? :)
3. tinggal mana?
4. suka shopping macam saya tak?
5. pernah pergi oversea?
6. teringin tak nak main salji?
7. you're more of a mix & match ke, or main sambar punya type?
8. what do you notice first on the opposite sex?
9. saya tak suka kpop. awak suka?
10. selalu datang Sunway Pyramid?
11. nanti awak bagitahu saya tak awak dah jawab soalan ni?

soalan maut lah sangat kan. tembak laju laju. haha. baiklah. sebelum saya teruskan merepek, nahh, ini list 11 orang yang 'unlucky' dipilih oleh saya. :)


blogging is fun! haha.

15 comments

Azzah said...

he..he jadi giant bila pakai heels?

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

It is XD

IEQAH said...

nana: nanti da siap tag nana ieqah bgtw ye..t nk curi gambar nana satu ye nk paste dlm entri ni :)

ANNUR said...

haa! tak mjawab soalan from tagger! hihi.

Nana S. said...

iyee jadi giant bila pakai heels. tinggi sangat T_T

anis, eh? soalan apa? haha.

kak zara: kann!? :D

ieqah: okay :)

IFA Athirah said...

hai nana!!thank u for the tag!i promise akn reply tagging ni!tp give time skit ye :)

Nana S. said...

haha alrightt ifa ;)

IEQAH said...

Nana: i'm done dear :)
Ni link http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/10/tagged-from-nana.html
hehehe

Nana S. said...

okayyy :)

rozeeta rashid said...

dah siap assignment awak bagi. haha.

Nana S. said...

yeh? haha nak bacaaa :P

SLUMBER SAGUN said...

alamak , nme saye d tag . :)

SLUMBER SAGUN said...

alamak , nme saye d tag . :)

SLUMBER SAGUN said...

alamak , nme saye d tag . :)

IFA Athirah said...

dh buat..tp eparuh jalan.huhu