wahai si cantik lawa,

movie Raya Tak Jadi best. tapi ada a few scenes yang macam, "haihh.. bila lah nak habis ni? tak lawak pun. merepek je lebih." tapi overall, okay lah. satu cinema gelak-gelak! :D
_________________

hari ini, pagi saya diserikan dengan keletah & suara high-pitched adik-adik kecik main game sekitar kolej. iyee. hari ini budak-budak kecik bersepah keliling kolej. tapi tak apa, untuk 3 hari sahaja, iaitu sepanjang Jumaat (semalam) hingga Ahad je. lepas ini tak ada dah. HAHA. tapi seronok lah tengok, macam-macam ragam ada. tertonggeng lah, comot lah, menjerit-jerit, lompat-lompat, (apa lagi?) semuanya semata-mata sebab nak menang dalam game yang dorg dah join. semua orang dapat hadiah, dik. :)

bukan budak kecik je ada aktiviti hokayyy. aktiviti untuk orang dewasa pun ada juga. even untuk baby kecik pun ada. Pertandingan Bayi Comel! everybody go awww.. haha. told you to come to Kolej Kediaman Siswa Jaya UTM since yesterday korang tak nak datang. esok (Ahad) ialah hari terakhir. make sure korang datang! sebab macam-macam adaaa. haha.

Kak Ayun pakai heels. tipu. wek. HAHA.

oh ya, pagi tadi sempat jumpa dengan Kak Ayun yang comel ni. lama betul tunggu sampai dia habis grooming class, akhirnya dapat jumpa jugaaak. Kak Ayun buka booth di sini tadi. ada banyak shawl, pashmina, inner & baju yang lawa-lawa. 

Conversation semasa di dalam lif:
A: "eh kau tengok tak dekat bawah tu ada banyak selendang lawa-lawa lah!"
B: "ye ke? aku tak tengok lagi."
A: "sekejap lagi kita tengok nak? aku macam nak beli je."
B: "okay. aku pun nak tengok jugak."

ini kejadian sebenar semasa di dalam lif ye. kebetulan saya ada dalam lif tu, nasib lah dah terdengar apa dorg cakap! haha. >.< kalau tak sempat nak tengok masa dekat booth, kawan-kawan boleh tengok di official website Ayunar: www.ayunar.biz

thanks datang kolej kite ye kakak.
gambar lain dengan Kak Ayun di sini.

2 comments

Nia Ridzwan said...

wah3. dua-dua cantik. heee ;)

Nana S. said...

nia pun cantik juga ;D