Nana dah pergi international!

bila ada selsema & batuk, semua benda jadi tak seronok. nafsu makan pun hilang. nak cakap pun sengau. nak gelak pun terbatuk-batuk. sedih betul. bila nak baik ni? T_T
_________________

kawan-kawan saya ni comel betul. beberapa jam sebelum dinner International Construstion Business & Management Symposium (ICBMS) di Dewan Besar UTM KL semalam, keadaan di tingkat A2 KSJ jadi kecoh sekejap sebab dorg semua semangat nak bersiap. ada yang mintak tolong ajarkan cara pakai shawl/pashmina. siap suruh buat tutorial lagi. haha. hamekk, live depan dorg saya buat tutorial. haha.

sedang saya sibuk-sibuk tolong kawan bersiap, saya lupa yang baju saya tak iron lagi. =.=' padahal jam time tu dah pukul 7.00pm. mana tak kelam kabut. sebab saya ditugaskan sebagai penyambut tetamu untuk dinner ICBMS ni, tapi satu apa pun tak siap lagi. konon kena pergi awal. memang tak lah kann. fashionably late. hihik.

dress code? formal. & disebabkan ktorg dah disuruh untuk pakai baju tradisional & lawa-lawa pada malam tu, memang sakan habis lah semua orang. saya tak terkecuali jugak lahh. haha! tapi itu pun, simple je kann. here's the result!

shawl satin Fafa ditaja/dipakaikan oleh saya. haha.

makanan yang disediakan termasuklah ketupat rendang, nasi impit, soto, nasi lemak, ABC, caramel, kambing panggang & etc. memang penuh meja dorg ni makan. saya makan sepinggan nasi je. dorg yang lain ni melantak! =.='



eh, baju kita sama colour ye Zamir. haha.

& last but not least, separuh daripada budak-budak SAW yang hebat! oh. dan juga Dr. Syazli. :) 


saya beruntung sebab diberi peluang oleh UTM untuk terlibat sekali dalam program bertaraf international ni. saya dapat tengok macam mana orang-orang penting bekerja. saya sendiri observe cara dorg bawa diri. cara dorg sampaikan mesej masing-masing. itu yang paling berharga.

pengalaman sukar dicari. kan?

4 comments

Edy Fee said...

catniknye....
tengok zamir lak teringat kawan PLKN dlu.huuh

Syafa Ai said...

nananana..... hehe... terime kasih kerana menjadi sponsor malam itu.. hehe

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

yang mana satu lec ni?

curious XD

Nana S. said...

sebelah saya kan ada perempuan bertudung biru, haa. blkg dia. pakai spec. :)