kejutan semasa raya pertama!

selamat datang diucapkan kepada adik-adik degree junior di UTM KL. semalam saya sempat pergi ke campus, tolong kawan-kawan serba sedikit. sepanjang Minggu Orientasi ni, kuatkan semangat ye? nanti kita jumpa masa kuliah. haha. :D
_________________

YAY!! nana malas update beloggg. hahaha ha ha ha. entah kenapa lately, kemalasan memuncak dalam diri untuk tulis blog entry. niat ada, tapi bila dah buka laptop, tettt.. terus malas. haha. 

tapi tapi tapii..!

sekarang ni tengah mood rajin ni. *ehem* so, tadaaa.. im writing an entry. haha. er. -___-'

anyway, sekarang semua orang still in the mood for Raya kan? kata pun still dalam bulan Syawal. so masing-masing mesti ada cerita menarik mengenai sambutan korang sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri ni kan. nak tahu apa jadi semasa Hari Raya pertama saya di Perlis?

ada orang datang merisik!

HOMAIGOD. *pengsan* macam mana pulak boleh ada orang merisik? habis tu KAM macam mana? apa cerita ni? nana nak kahwin dah? tettt!


i was wearing this untuk Hari Raya pertama. orang itu kata, saya cantik, dia berkenan. GULP! terus nervous tak terkata apa bila mak sampaikan berita. saya cepat-cepat bagitahu KAM suruh dia kumpul duit mulai sekarang. bahaha. >.<

kalau dulu-dulu, terus hantar rombongan.
lagi gila kalau jadi macam tu!

16 comments

Crew Fathi said...

=) Moga Anda Cermerlang Nanti.. =)

fathiah said...

cantek nye d hari raya1. camat ary raya ya :D

an_Nur said...

hahha. nana dah dirisik! wow bestnya~

Nana S. said...

haha. err. >.<

Syukri Hakimi said...

Selamat Hari Raya Nana;DD

Nana S. said...

slmt hari raya jugeee abg syukri ;)

eDa cUmiL said...

nana mmg cantik :)

eDa cUmiL said...

nana mmg cantik :)

eDa cUmiL said...

nana mmg cantik :)

Nana S. said...

haha. eda pun cantik jugaa :)

Nia Ridzwan said...

salam lebaran, comel ~

cantek shawl ;)

Nana S. said...

selamat hari raya nia :)

thanks anyway.

hANis said...

nana..chantek nyaa..haa cepat soh encik kam..t boleh makan nasi minyak hehe..slmat hari raya akak chantek

Nana S. said...

haha. tu lah. dia kena cpt2 kann :P
tq nis! selamat hari raya too :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Bolehkah saya hantar rombongan meminang?

Bolehlah. Bolehlah.

XD

Nana S. said...

tak mahuuuuu. tunggu KAM dulu. haha >.<