how we grew up watching Disney

dah beli majalah Dara.com edisi September yang terbaru ni? kalau belum pergi lah beli! saya pun tak sabar nak baca. sekarang majalah comel ni dah ada dalam tangan! yayy. :D
________________

ada tak sesiapa yang tak suka cerita The Lion King? tipu lah kalau ada yang kata tak suka kan. Lion King bestt sangat! saya pasti dulu masa kecik kecik mesti korang pun tengok cerita ni kan? sampai boleh hafal setiap jalan cerita & setiap lirik lagu yang ada dalam movie tu. for me personally, i think The Lion King is the best childhood movie everrrr. saya sendiri pun membesar dengan cerita ni. dah lama dah. tapi im sure if sekarang, dorg play dekat TV, mesti tengok sampai ternganga mulut. konon macam tak pernah tengok lagi. padahal dah tahu jalan cerita by heart. =')


tadi bila dengar lagu Circle Of Life by Elton John di Youtube, rasa mahu menangis sebab teringatkan zaman kanak kanak dulu. setiap orang mesti ada their own sweet memories masa childhood kan? & bila ada someone or something yang boleh bring back our memories, mesti kita akan leka fikir pasal tu sekejap. lepas tu senyum sorang sorang. ahh. good times. =')


Hakuna Matata! hit the button play on the video above & im sure you'll sing along jugak. the song itself pun dah sangat catchy plus, the lyrics is simple. Simba pulak, sangatlah comel masa kecik, especially masa dia goyang bontot. aww. HAHA. i simply love The Lion King. i wish i could watch it back again. oh abah, sila lah subsribe Disney Channel on Astro balik. i miss watching Disney. 

childhood is the best time of life.

3 comments

shafiqabdshukor said...

ak pon suke tgk lion king...

eienrazak said...

ahh dulu kuno,tengok pon sailormoon ngan dragonball je.hehe :)

Nana S. said...

shafiq: kan? bestt :D

eien: haha. agak la.