goodbye 7 Eleven,

best betul bila dapat shopping dengan BFF kan? dia akan bagi the most honest opinion on whatever choice we made. kadang-kadang pun, kita tak payah bayar, dia akan bayarkan untuk semua benda yang kita suka. sebab itulah saya sayang BFF saya. she's the greatest! i love you mommy. :)
_________________

my LAST cup of FREE SLURPEE.

lepas ni, pergi 7 Eleven kena bayar dah. sebab apa? sebab berakhirnya shift saya pada malam tadi, bermakna tamatlah sudah perkhidmatan saya dekat 7 Eleven 1446. aww. im sooo gonna miss Violet, Hilman, Izat, Ibnu, Lisa, Kak Shima. even staffs from store lain, Kak Sha, Kak Ina, Shaz.. nanti saya rindu korang saya datang 7E ye? haha. 

banyak pengalaman pahit manis dekat sini.
=')

6 comments

miss farhah said...

ooh da habis kerja ye. hehe. i pun bakal resign jugak in about 2 weeks. hee. yup, im gonna miss my office too. :')

Kendra Bing said...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or share your truly awesome blog postings to be part of the big collection.

Nana S. said...

farhah: yeh? haha good luck! :D

Ms Shake a.k.a Sara Akasha said...

nice blog Nana :]
follow n visit me back (optional)
createsendiri.blogspot.com
thanks :]

Hana Soffelia said...

Owh, kenapa berhenti? memang sdhkn if nk berpisah dgn kwn2 yg kita dh rapat kt tmpat keje. I pernah lalui smua tu.

Nana S. said...

sara akasha: oh thanks :)

hana soffelia: sbb nak sambung belajar. 2nd year. :)