bertemu pemilik Dunia Sebelah Zara,

esok balik kampung, nun jauh di utara. hopefully tak jam. HOPEFULLY. wahai warga kota yang lain, sila jangan balik kampung esok. bagi laluan dekat saya & family ye. HAHA. >.<
__________________

siapa di sini follower blog Dunia Sebelah Zara? eh mesti ada yang pernah baca blog Dunia Sebelah Zara kann? blog famous tuu. Kak Zara pun retis. haha. meh meh nak cite something. 

saya finally dapat jumpa Kak Zara setelah sekian lama tunggu. punya lah lama kenal, tapi baru semalam dapat bersua muka. yayy. macam mana dapat jumpa, sedangkan dia ada di Johor, saya di Subang Jaya? secara kebetulan, semalam saya & abang pergi ambil adik, Syafirul di MRSM Pontian. so alang-alang nak ke sana, singgah sekejap dekat Muar, pergi rumah Kak Zara di sana. agaknya kalau tak pergi ambil adik semalam, memang berjanggut lah nak tunggu peluang jumpa Kak Zara retis ni. haha. nanti sila datang ke Subang Jaya pulak ye kak? :P

anyway, thank you for your hospitality Kak Zara comel. dapat tumpang solat, dapat pudding air tangan akak, dapat hadiah perfume lagi. WHOAA. tak expect langsung dapat hadiah. hihik. terima kasihhh banyak banyak. ada rezeki jumpa lagi. :)

berlatarbelakang kan Adam Awraq.

eh by the way, terkejut dapat message ni di Shoutbox. wahai Fiza, awak kawan Syafirul ye? haha. Alhamdulillah, tapi akak biasa je. mesti awak pun lawa juga. akak punya lah selekeh semalam masa pergi MRSM Pontian. sebab tu tak pandang kiri kanan. maluuu. 


ehem. Kak Zara, dah cakap dah saya tinggi. 
HAHA. :P

17 comments

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Homai!

Kakak nampak pendek dan pelik. #nanges

Anyway, happy jumpa kamu yang cantik, comel. Happy juga jumpa the other SA. Hahaha.

I looked too short. Sobs

Nana S. said...

HAHA. takk. kak zara pun comel. happy je. ;D

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Hahaha.

Kak seriously banyak bercakap kan? LOL! Tapi tak peduli, peluang untuk mengenakan the other SA adalah sukar dijumpai. ROFLOL!

Malam tidur senyum sampai telinga. Eh.

Nana S. said...

sangattt byk ckp. haha. saya pulak yg senyap :P

eh? mlm tidur sampai telinga? wahh kenapa? haaa

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

hahaha. kamu pendiam sangat semalam sampai Mak kak tanya >>>

"Siapa kawan kau sebenarnya ni? Yang lelaki ke perempuan?"

Kak : Kenapa?

Mak : Sebab perempuan tu senyap. Senyum je. Yang lelaki tu yang banyak cakap.

Kak : (lap peluh)


Hahaha~

Nana S. said...

HAHAHAH! o'oh. tak tahu pulak dia perhati xD

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Ha ha ha. Kak pun tak sangka.

#pitam

Nana S. said...

takpee. lepas dah :)

Farhana Jafri said...

waaaa~~!!!! bestny!! haritu dy dtg bndar seri putra tp xdpat jmpe dy.. adoi.. kecik comei je orgny ke nana yg tggi sgt ;P

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Phewitt!

Kan dah kata memang cun kan?

Tengok2, ada orang kome tu! Famous ni!

Nana S. said...

farhana: oh ye? haha. ada rezeki, jumpa la tu :) eh? errr. tak tahu la nk kata tinggi sgt ke apa. haha. itu ketinggian sebenar (seperti dlm gmbr, pakai flats je. :P

kak zara: HAHA. manadaaaa. >.<

Lucifer said...

peh peh peh! Gumiho!


ye, awak cun. ekeke. betul kata zara.

Anonymous said...

Oh!

U met her! She somehow an interesting creature right? How I wish I can meet that energetic blogger (she looked stunning & awesome in her vlog as well).

Did she talked much like in the video? Cold as ice or not? Cz she always claimed that she's - Manusia Beku.

Totally wanna meet her.
She looked lovely.

And U too (that she claimed as her lil sis). Referring to her tweet, U might be his Bunny lil sis. :)

An advance birthday gift to her, I guess. :)

-HB-

Anonymous said...

Oh!

U met her! She somehow an interesting creature right? How I wish I can meet that energetic blogger (she looked stunning & awesome in her vlog as well).

Did she talked much like in the video? Cold as ice or not? Cz she always claimed that she's - Manusia Beku.

Totally wanna meet her.
She looked lovely.

And U too (that she claimed as her lil sis). Referring to her tweet, U might be his Bunny lil sis. :)

An advance birthday gift to her, I guess. :)

-HB-

Nana S. said...

whoaa. i didnt know she has a fan. haha. :P

MiszNoRuL said...

nana,
if zara dtg subang jaya jemput akak sekali eh..hehe
follow twitter zara, omaigodd, penuh timeline tp lawak je baca, menghiburkan hehehe

Nana S. said...

insyaallah kak :)