3rd prize winner lagi!

our mission dah tercapai. Alhamdulillah. walaupun dalam peringkat permulaan - baby steps, tapi still, setiap benda pun mesti bermula dari langkah kecil dulu kan? InsyaAllah nanti okay la tu kot. by the way, 'our' refers to KAM & myself. :)
__________________

okay jap jap japppppp! hahaha. 

niat di hati mahu tulis pasal benda lain, tapi tapi tapi, tadi ternampak pasal CONTEST SAYA SUKA DRESS dekat dresskami.blogspot.com. woosh! gila tak sangka owgehhhh? gila tak sangka. (cehh gaya kau macam menang first place je nana. lempang nak?) alah biar lah. tempat ketiga sekalipun, menang jugak. berapa ramai yang join kannn? =')

nak tengok? klik sini.

kepada penganjur, terima kasih banyak banyak ye. sayang kamu semua. hihik. nak tengok entry saya untuk contest ni? click SINI. nak tengok entry saya menang hadiah lain? click SINI pulak. :D

seronok bila dapat hadiah.

7 comments

fahmie firas said...

Best entry nie.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

mr_mrs mikko said...

waaah,, bulan bertuah ooo.
hihi...
nnt jgn lupa tayang adiah lak.
hihih

-Mr & Mrs Mikko-

Nana S. said...

oh thanks fahmie! :)

mr_mrs mikko: haha alhamdulillah rezeki ekk. haha. insyaallah :D

EG said...

nice!

Nana S. said...

thanks :)

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

taniah menang lagi yek... slalu join contest, mmg berpeluang nak menang... (",)

kalau xjoin...harapan nk menang takde langsung...huhuh

Nana S. said...

haha. mmg la. ;)