woman's best friend,

seronok bekerja di tempat yang kita boleh jumpa & interact dengan ramai orang. macam macam ragam orang kita jumpa kan. ada yang annoying. ada yang baik gila. ada yang puji, ada yang keji. biasalah tu kan? itu cabaran yang kita harus terima. 
__________________

shopping is the best therapy for woman. am i right? or am i right? HAHA! i think its been a long time since i last go shopping. ooohhh! i wanna go shopping! i need a new pair of jeans. teehee. ehem. new accessories, new shoes. and and and, a new handbag! oh yes, i need a new handbag. =')

talk about handbags, there's this one online blogshop i found & guess what? they're selling handbags! woohoo! dah lah branded pulak tu. harga pun, cheaper than market price. to those yang memang tengah cari handbag, tapi malas pusing keliling shopping mall looking for A bag, why not browse through here. its only one click awayyy.. 











ada BANYAK lagi pilihan di www.bagbagbaggg.blogspot.com. apa lagi, cepat klik ke sana & buat tempahan sekarang, selagi stok masih ada. nanti orang lain ambil dulu tak tahuuuu. :P

kan best kalau boleh cop duit.
HAHA!

No comments