to someone special,

Youtube-ing. the only videos that i never get bored of watching: TaylorSwiftVEVO. she looks very pretty in The Story Of Us music video. i love her make up! haha. oh && bertambah lagi koleksi lagu-lagu TS dalam jiwa raga. i simply love her songs. TS, jom duet? =')
__________________


okay seriously, gila lamaaaaa tak datang tempat ni! lama gila! i cant remember when was the last time i came here. fuh. berkurun rasanya. tapi petang tadi (Isnin), tadaaaa! i was there. wewewewewe. HAHA.


oh yes, you've guessed it. ktorg pergi oversea! gambar ini berlatar belakangkan Surf Beach, Sunway Lagoon. terima kasih kepada pak arab yang lalu lalang dekat sini, sebab tolong ambilkan gambar ktorg. bahaha. kenapa tiba tiba pergi Sunway Lagoon? entah. KAM yang nak ke sini. ikut je lah. saya pun lama tak pegi kannn. :)

agak jakun sekejap bila sekarang ni SL dah tak guna kertas macam dekat Genting Highlands untuk wristband. dorg dah maju, dah macam bentuk jam dah. serious tadi gila jakun. "oh wahhh! dorg dah guna benda ni lahh!". nampak tak berapa lama dah tak datang? nampak tak? nampak taakkkk?! padahal bukan jauh dengan rumah pun. =.=' blame abah sebab tak bawak ktorg jalan. pfft.

there were A LOT of new stuffs & new rides dekat SL. ktorg pergi all park, tapi tak pergi wet, sebab both of us pun memang tak nak mandi. segaaan. so, jalan jalan pusing pusing, sampai kaki patah. literally. KAM mengadu kaki dia sakit & dia jalan tempang. padan muka! wahaha. as for me, yes of course penat, tapi if orang suruh jalan, i think i'd still able to walk. perbezaan antara orang kuat pergi shopping dengan orang yang tak. HAHAHA. tak ada kaitan. tetttt.

tak banyak gambar ktorg tangkap sebab camera letak dalam locker. so, yeah. hm. but anyhow, i had loads of fun with him. i laughed a lot today sampai KAM pun kata "banyak gelak eh you hari ni." err. because im happy whenever he's around. isn't that more than enough? :)


to KAM, thank you for today.
you're amazing.

5 comments

chris said...

hai..nice post

Nana said...

:)

an_Nur said...

hurm,, i nva go there! ;(

m!ss ladyb!rd said...

wah cam best:)
brape bayaran nk masuk tu?

Nana said...

kalau all park rm75 je if tunjuk IC.
if 3 parks, rm60 sahaja. kena tunjuk ic jugak lah :)