hello, handsome.

bila 3 hari tak cukup tidur, kepala mula lah pening. even bila duduk pun boleh mengantuk. tadi petang kerja, tengah tulis bilangan stok, boleh tertidur. =.=' tengah pegang pen tu. TERTIDUR! dahsyat gila. T_T
__________________

like i said on my previous post, my next entry akan mengisahkan tentang kepulangan abang ke tanah air. ceyy. gaya macam pergi berperang je. HAHA. he's studying abroad. he flew all the way from Russia to come home & beraya di Malaysia tahun ni. berapa kali dah miss raya kat sini. eh abang? haha. 

we waited for him at the airport last night. a few hours earlier, i went out with KAM. haha. the 2 of the most important man in my life. tapi tentang KAM, saya sudah tulis di sini. entry ini khas untuk abang sahaja. haha. by the way, ramai jugak orang di KLIA. semua tunggu kepulangan orang orang yang tersayang kot.


mula mula sampai, arrival gate kosong gila kot. seketul seketul orang keluar. lama betul nak tunggu. =.='


sekali, woooshh..! terus keluar ramai ramai sekaligus. HAHAHA. dengar ke saya cakap? 


and then kan, and then kann.. dalam celah celah orang ramai tu, saya nampak kelibat someone yang saya kenal sejak lahir (cehh!). HAHA. i was screaming to mom, "mak makk! tu abang. rambut panjang gileee fuyoww!" and mommy was like, "mana? mana? MANA?!". haha. bangga jap jadi the first person yang nampak. itulah kelebihan orang tinggi. tettt! takde kaitan. wuhaha.


"tu mak, dekat belakang sana tu! rambut panjang gileee. mak tak nampak ke?". toleh kiri tengok, okay fine mak dah hilang. i was talking to myself. -___-' i called out to him, "abang! pandang sini jap." tu dia, muka jet lag orang baru balik overseaaa. haha.


oh. by the way, i was the unofficial photographer for that night. camera Nikon Coolpix P500 was in my hand, but sebelum ini tak pernah sentuh lagi, because selalu guna DSLR yang lagi satu. so, bila tangkap gambar, sangat lah noob semuanya. T_T


walaupun blurr & tak center & buruk & silaisitempatkosong, tapi gambar ini sangat priceless kan? & i captured the moment! wuih. bangga jap. i just have to learn a bit more about the camera. =')


oh. itu adik bongsu yang-dah-lagi-tinggi-dari-kakak-dia-and-cant-stop-bragging-about-it-to-everyone-he-knows saya. pfft pfft. haha. oh, abah mana? abah was waiting in the car. dia malas mahu masuk parking. where was i in this picture? hehe. kata photographer, gambar tak masuk lah. why? because, i found something else much more interesting!


what's inside that bag? lots & LOTS of chocolate. woohoo! terus campak camera bagi dekat orang lain. miahaha. >=D

walaupun ada perubahan sini sana,
tapi family bond itu tak pernah hilang kan?
:)

2 comments

fathiah said...

wahhh... nk choc jugeeeee :)

Nana said...

haha. amek la amek laaaa :P