everyday i love you,

abang has finally arrived home safely. Alhamdulillah. fuyowwww! lain gila okehh? 2 tahun tak jumpa, memang berubah gilaa. photos & post mengenai dia? InsyaAllah next entry. :)
__________________

to be honest, i have never EVER play pool or snooker (or whatever you call it) in my whole entire life. yes, its damn true. game online tak kira lah kann. if online, memang berjuta kali dah la main. haha. tapi ni, real snooker table, nope belum pernah main lagi. bukan nak kata tak teringin, tidak. keinginan itu ada, cuma entah kenapa, tak tergerak hati nak pergi try main. tapi petang tadi, bila keluar dengan KAM, dia ajak main, i was like, "erhh.. pool? tak reti main! tak nak lah." haha.


nak kata gelabah, tak jugak. malu? maybe la kot. tapi curiosity yang membuak-buak on macam mana nak main game ni, yang membuatkan saya agree untuk main dengan KAM. first time main dalam hidup, selama berpuluh tahun. padahal KAM dah pernah main a few times. how did it turned out?


I WON! 

wuhahahaha. saya menang main snooker dengan KAM! gila tak sangka, ada bakat terpendam rupanya. (muntah) before we start the game, i told him, if i win, i'll have the privilege to brag about this for 1 whole week to his friends. and to mine. and to everyone or anyone i want to. HAHA. okay, itu suka hati tambah. i didnt say that last part to him. :P

snooker was awesome pawesome! satu benda baru bagi saya. oh. && movie Transformers: Dark Of The Moon 3D juga hebat! serious best kot. tak faham why my friend kata tak best. recommended lah, untuk korang korang pergi tengok. or.. dah tengok dah? pilih yang 3D tauu! bak kata KAM. haha. thank you for treating me those movie tickets, ye bakal suami. =')


i had fun going out with this guy. he's constantly able to make me laugh. pretty much about everything. haha. thank you dear, for your time. i had a great time. im very blessed to have him as a future husband. ceyy. okay, as a boyfriend. haha. still. :P can't wait to see you again lahh. 

sakit perut sebab 
banyak sangat gelak.

5 comments

OhMyLord said...

hebat la..wanita bermain pool!

HAZIRAH SULAIMAN said...

wahh, hebad main pool :)

ken said...

used to play pool at uni.. now never play edy :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Cewah!

Main snooker tu!

Woot!

I still don't fancy Transformers anymore. Dulu2 blh la. XD

Nana said...

haha. first time ni. thanks! :)