because he calls me princess,

all of my family members went to Johor earlier this morning. so supposedly, i eat dinner alone tonight. but then, KAM was super duper sweet, he drove all the way from his house to fetch me & have dinner together. aww. too much sugar darling. i love you infinity. =')
__________________

its been a while since i last post an entry that i really, REALLY want to post. (eh?) that dont make sense. i mean, what im trying to say is, i dont really have time to exactly think of what i want to write anymore. previous posts pun semua pendek pendek je. malaaaas, penaaaat, tak ada masaaa. what else? macam macam lah alasan. ever since start kerja part time ni, memang tunggang terbalik hidup sebab kena kerja ikut shift. pheww! tapi tak apa. sekejap je. lepas tu sambung belajar balik. 

oh nak tahu? tadi saje saje lah blogwalking ke sana ke mari, lepas tu ternampak pulak blog si Ashraf Jalil ni. eh? tak pernah visit lagi. okay, tengok tengok lah entry dia semua. & ada satu yang sangat eye catching. apa dia? 'Waktu Ideal Untuk Kahwin & Mengandung (khas untuk wanita)" apa lagi? terus tekan lahh. HAHA! 


&& lepas dah baca tu, angkat kening laju laju dekat KAM. hahaha! okay tak, tipu. dia dah balik lama dah. sambil sambil tengah baca ni, ternampak pulak article Top 3 Wedding Dresses Of The Week. aishhh. ada makna ke? HAHAHA! klik tengok, aww.. cantiknya semua! nak pakai sekarang boleh? hee.

my most favorite would be yang bawah ni. sebab cantik gilaaaa! dengan kain kembang kembang lagi, fuhh! tahan nafas jap. >.<


the second one, again, i like it because of the material. kain dia sangat cantik & sangat kembang. i dont know why i like kain yang kembang kembang. =.='


my 3rd most favorite! dah lah pink. fuyoww. jantung stop sekejap. cantik okay? & again, yes. kembang lagi. sukaaa. nak buat macam mana. hihik. =')


i want to feel like a princess on my wedding day. so, baju memainkan peranan yang AMAT penting. tough choice. hmm. kena start survey dari sekarang. HAHA.

ceh. gaya macam nak kahwin esok.
okay nana, lupakan.
=.='

8 comments

LauraLeia said...

I agree! The first one is beautiful! But I like the pink one 2nd, hehe. Coz I love pink. :)

kaizen said...

wah... lawa2 baju xleh bayang cmne tuan blog ni pakai nnt...

latest entry Isu HANGIT Blogger!!!

Nana said...

cantik kan kan kannn? aww. sukee! :D

Anonymous said...

Complex Post. This enter helped me in my school assignment. Thanks Alot

Nana said...

anon: oh really? um. glad i could help, i guess. haha.

Ashraf Jalil said...

Thanks 4 da tag =)

Miss Amateur Cook said...

eh kita pun teringin sangat nak pkau wedding dress mcm ni. tapiiiiii daalm mimpi je la. hehe. :D

Nana S. said...

kannn? haha. tah bila dpt pakai >.<