3rd prize winner

will go to Pos Malaysia early in the morning today. nak pos VCO kepada penerima-penerima. thank you so much for buying. nak jugak? klik HERE. :)
__________________

niat di hati sebenarnya nak tidur. mengantuk & penat sangat sangat sangat sangat badan ni. dah tak mampu nak buat kerja lagi dah. tapi entah kenapa tangan ni tadi gatal sangat nak pergi tengok blog kak Aisyah Samsudin pasal 'How Do I Look In My Skirt Contest' (baca: sini) hari tu. i was like, "hmm.. okayy tengok lah sekejap. no harm kan. a few minutes je."


time tengok video ni actually tak focus langsung. tengah busy menaip text message untuk dibalas ke jantung hati, KAM. then tiba tiba, ternampak gambar sendiri. EH!? MENANG KE?!! wahahaha. tergelak jap. gila tak sangka. okay, walaupun 3rd prize winner, but still. thank you kak Aisyah. :)

okay nak cakap tu je.
mengantuk. bye.

No comments