wahai blouse yang cantik,

my first day of work: i guess i can say, it was a great start? haha. learned A LOT of new stuffs. agak ada kena buli jugak. lap tingkap lah, sapu sampah lah. but hey, biasa lah tu kan? its alright. mula dari bawah. :)
_________________

sekarang ni serious saya tengah cari blouse, or should i say, kemeja yang lawa lawa. kenapa? sebab suka. suka pakai kemeja or blouse. tak kisah lah apa apa function pun. or, just saje saje mahu keluar bersantai ke, tengok movie ke, i prefer kemeja over t-shirt. because its very loose & comfy. so, saya bebas bergerak! HEE. (cehh. macam iklan libresse je)

so tiba tiba terjumpa satu blogshopt ni: www.myblouzeshoppe.com. dorg memang jual blouse sahaja! boleh tahan lawa jugak. harga pun not that bad lah, very affordable. ka-ching! haha. 




even baju muslimah pun ada. aww. sweet sangat design design dia.



sila terjah www.myblouzeshoppe.com sekarang. 
HAHA.

7 comments

izz zara said...

wah, kerja apa? and blouse tu lawaaaa haha

Inugami Zamura said...

#LOL
taste perempuan mmg pelik en.
bhahaha~

Nana said...

izz: haha. lawa beli :P

inugami zamura: apa yg pelik nya?

NA Yeene said...

try nak masuk website tu tapi takleh.. page tu mcm dh kena hack :(

Nana S. said...

@NA Yeene eh ye ke? sedihnyaaa :(

myblouzeboutique said...

Assalamualaikum semua,wahh..nana,i'm nadya from myblouzeshoppe.Thank you very much dear for your posting about us,i'm really happy!Actually memang ada problem sikit dengan domain yang lama,so kami dah berpindah ke domain yang baru,berwajah baru..hehe..la yek..>>http://www.myblouzeboutique.com .Thank you very much yek..

myblouzeboutique said...

@NA Yeene myblouzeshoppe new website>>http://www.myblouzeboutique.com