summer makeup looks

baru sahaja pulang ke rumah selepas seminggu outstation (ceyy! oustation la sangat). penat gilaa badan. barang barang semua banyak tak kemas lagi. blog pun dah bersarang, lama tak update. oh, rinduuuu! =')
__________________

this, this is definitely my favorite. MAKE UPS! teehee. niat di hati mahu tulis pasal saya pergi 'outstation' tu. tapi, lets start off with this one first. sebab 'outstation' tu banyak sangat gambar. penat. haha. found this on Daily Makeover. mahu kelihatan cantik untuk musim summer ni? try lah pakai make up yang lebih kurang macam bawah ni. mesti orang akan toleh dua kali. ehem ehem. haha. :P

Bronzed Glow

Creamy Orange Pout

Colourful Smokey Eyes

Au Naturel

Shimmery Shadow

Hot Pink Lips

70s Flashback

Bold All Over

Winged Eyeliner

Vampy Lips

my favorite would be 70s Flashback. i loveeee matte makeups & nude lipstick/lipgloss. nak try lah nanti, bila bila keluar. hee. :D

barang STAGE sedang digunakan.
BEST GILAAA!

5 comments

[sutera kasih] said...

canteknya mekap2 dorg kan :)

Nana said...

betul. :)

soooooour said...

wah....ada make up yg menakutkan...semua wanita cantik..tanpa make up tetap cantik!

syufaa said...

ahhh sukaa yg bronzed glow!
tp klau muka kite mekap cmtu xnmpk pelik ke..
huhuhu =.=

Nana said...

soooour: haha. ada jugak sesetengah yg tak payah make up pun dah lawa. :)

syufaa: try lah! :D