nora elena & stanza cinta?

azam waktu cuti: jangan makan banyak. maintain badan. HAHA! yeah right.
_________________

sekarang ini memang tengah hangat tak hengat orang bercerita tentang drama Nora Elena dekat slot Akasia TV3 tu kan. jujur, saya tak pernah tengok pun. tapi kadang kadang tu, curious lah jugak "apa yang best sangat cerita tu?". mula mula memang ingat nak try tengok, tapi tak pernah yang menyempat. sama ada lupa, atau tak ingat. hahah. sama la tu. kalau drama, atau filem, yang ada pelakon Aaron Aziz, confirm confirm lah best kot. hellooo, Aaron Aziz okehh? *drooling* video ini saya cari dari Youtube. macam interesting. 


TAPI!

saya bukan nak cerita pasal Nora Elena. sekarang saya mahu cerita pasal drama TV3 yang baru jugak, iaitu Stanza Cinta. setiap Ahad, pukul 9 malam. pelakon dalam cerita ini, Fizz Fairuz, Nur Fathia & of course, Aaron Aziz lagi. saya kata apa? kalau ada Aaron Aziz mestilah best kan? haa. tambah tambah pulak, lokasi dorg shooting ialah campus & kolej kediaman saya di KL, iaitu Universiti Teknologi Malaysia International Campus, KL & Kolej Kediaman Siswa Jaya. bangga wooo! korg ada? haha.

ini pun saya ambil dari Youtube jugak. ingat nak cari iklan dia, tapi tak jumpa pulak. tengok kat TV3 je lah eh? pukul 9 malam setiap Ahad tau! boleh nampak saya punya campus & kolej. bahaha. :P


budak budak diploma yang ada dekat sana sekarang mesti syok gila dapat jumpa Aaron Aziz hari hari. jealous sungguh! >.< tak dapat lah budak budak degree nak tengok. cuti lagi 3 bulan weh. lamanya. T_T 

budak budak UTM Skudai,
sila cemburu. HAHA!

4 comments

panda putih said...

pdn pun ade org shooting kat situ

Syukri Hakimi said...

oh..itu pon kampus saya juga. tapi untuk setahun yang lalu. huhu. dulu, cerita " kekasih ku is setan" pon shooting kat kampus & k2, huhu lakonan kamal adli & intan ladyana ;)

miss farhah said...

tak jeles langsung ! :P haha

Nana said...

abg syuk: really? WHOAA. famous eh utmic? haha. :D

farhah: eleh elehhh. padahaaaaal? haha