menangi sebuah Perodua Viva!

i'll start working today (sunday). from 10am to 6pm. FUH! nervous jugak nak start kerja baru ni. tapi, if tak kerja, bosan duduk rumah. woosh. 4 bulan cuti kot. boleh gila. haihh. T_T
_________________

click image to enlarge.

well, as you see, my friend dah tak sabar sabar mahu beraya. siapa dia? biarlah rahsia. HAHA. betul, sekarang kita sudah pun berada di pertengahan bulan Jun. lepas tu Julai, lepas tu Ogos, lepas tu, puasa, lepas tu, seelamat berhari raya! (nyanyi lagu Rahimah Rahim: Selamat Hari Raya jap). WOOT! nak rayee nak rayeee. hee.

kawan kawan, anda semua dah beli baju raya ke? okay. jap. wrong question. ehem. kawan kawan, anda semua dah tempah baju raya ke? yang lelaki, sila jangan jawab. saya tahu jawapan anda. yang perempuan, dah pergi beli kain? dah pergi tempah dekat tailor? dah decide nak pakai warna apa? berapa helai? er. belum? okay. meh nak tolong.

dekat Nilai, Negeri Sembilan sekarang tengah ada sale. tak percaya? tengok ni:


apa yang lebih menarik lagi, anda semua berpeluang untuk masuk peraduan Beli & Menang, & you'll stand a chance to win a Perodua Viva!!


fuyoww. siapa tak nak kereta free! haha. anda semua hanya perlu spend RM50 and above in a single receipt. its as simple as that. tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. betul tak? kot kot lah dapat bawa pulang kereta dekat bawah ni. or tak pun, dapat motor. or perhaps, an iPhone 4 3G? tak ke agak lumayan semua hadiah yang ditawarkan? 


so, apa lagi? cepat cepat lah pujuk your parents to come here & beli kain untuk tempah baju raya. for me, kalau tempah lagi best sebab baju tu akan ikut betul betul measurement badan kita banding dengan baju ready made. susah betul nak cari! =.=' dekat Nilai Square ni memang banyak gila kain. sampai rambang mata nak pilih. boleh juling. seriously. haha. 


kenapa saya datang sini sedangkan rumah dekat Subang Jaya? sebab dekat sini lagi murah, bak kata mak. :) senang je nak datang sini. ikut highway nak ke LCCT & you're there! even kain langsir & carpet pun ada. seronok lah shopping. duit mengalir dengan sangat deras mengalahkan air. =')

nak tengok baju preloved?
tekan sini.

4 comments

aya said...

macam kenal je orang yang x sabar nak raya tu :p

Syafa Ai said...

yeay~~ Nana thanks!!!:)

safwanmahzin said...

wow.hdiah lumayan..=)

Nana said...

aya: HAHA! shh :P

fafa: no big lah ;)

safwan: kan? :D