marry me, would you please?

someone please help me out on the latest movie in the cinema. i am soooo freaking outdated. sigh. blame it on survey camp & family vacation! HAHA. :P
__________________

for the last two days, i was busy wandering around Seremban and Cheras with fancy clothes on (er fancy ke?). purpose of visit? to attend wedding invitations of course. like i said here, i LOVE weddings! walaupun penat balik daripada family vacation the day before, it wont stop me from going. teehee.

mari kita lihat untuk hari ini punya wedding. eh silap. semalam. hari ini isnin. heheh. the food? it was delicious to me. tapi mak & abah bising pasal apa tah yang tak masak elok. tak dengar, tak hairan, telan je apa ada depan mata. WUHAHAHA! :D


pelamin dia sangatlah common. berjuta kali dah tengok orang buat tema ni. i was hoping to find new ideas (ceh! gaya macam nak kahwin esok =.=') tapi agak hampa lah jugak tiba tiba nampak yang dah pernah dilihat. however, ianya tetap cantik. :)


mana boleh letak gambar pelamin without the pengantin kannn? haha. ini anak kawan sekolah mak. dont know whats their name. eheh. sorry. ini guna camera phone yang sangatlah bengong. sebab tak bawak DSLR kesayangan. =')


oh ohh. & this, is a photo of me and mamita. mak tak ready, Syafirul pergi snap je. =.=' okay fine. oh by the way, ignore my tanned skin. blame it on survey camp. hmpfh. ini effect camera lighting semata mata. HAHA. rindu kulit putih. wuwuu.


this one right here, gambar wedding pada hari Sabtu lepas. anak kawan sekolah mak jugak. i simply LOVE their pelamin! sangat lah cantik & sweet. tapi sayang, tukang ambil gambar ni tak gheti betul. =.=' tah siapa tah. haihh. sedih.


suka sangat bila dapat cuppies comel untuk dibaham oleh mulut & perut apabila pulang. sedap pulak tu! oh bahagiaa. =')

tengah fikir theme untuk wedding sendiri. 
perancangan awal. HAHA!

2 comments

ken said...

congrats to the couple! and all the best to your perancangan awal? ;)

Nana said...

HAHAH! thanks. i guess. xD