i love you this big,

walaupun saya tak berapa nak ikut cerita between Edward & Bella ni, tapi the trailer for Breaking Dawn macam interesting. mahu tengok! HEE. click SINI untuk tengok trailer tersebut. 
__________________

semalam, niat di hati pergi Ikea untuk makan lunch sahaja. lepas tu nak pergi OU, tengok movie. tapi, biasalah. dekat IKEA tu apa ada kan? barang barang keperluan rumah. meja lah, almari lah, katil lah & whatsoever. && bila dah pergi dengan Encik KAM, hmm.. agak agak jadi apa? haha.

me: "aww! comel gila design ni. sukanya. cantik kan?"
him: "cantik. i suka jugak."
me: "nanti kita beli yang ini eh sayang? yang ini untuk bilik tau."
him: "insyaAllah."

him: "nanti you nak dapur yang macam mana?"
me: "i like the one yang macam L-shape. macam yang selalu dalam movie tu. comel gilaa. suka."
him: "ohh okay okayy. tahu."
me: "HOMAIGOD! yang ini cantik sangatt!"
(terus buat gaya pergi basuh pinggan dekat sinki & konon konon masak. masalah. =.=')

me: "comel gila bilik ni semua warna pink. aww."
him: "yang ini untuk our daughter eh sayang? haha."
me: "pink untuk perempuan, yang biru ini untuk lelaki tau. comel gila."
(he kept smiling. entah apa dia fikir eh? HAHA.)

me: "i suka almari ni. besar. this side untuk you, yang sebelah sini untuk i. lepas tu tengah tengah ni kerusi. WHOAA! cermin besar gilaaa." (terus meluru dekat cermin)
him: "im sure almari sebesar ini pun tak muat untuk you."
me: "hoih. haha. whoaa, ada untuk kasut sekali lah. hihik. i like. nanti you beli yang ni tau?"
him: "gila banyak kasut boleh letak. ish ish =.= "
me: (laughing)

macam macam lah saya merepek tengok tengok semua benda alah tu. dia sabar je dengar. nak gelak pun ada. sebab comel gila. haha. lepas dah habis tawaf satu Ikea, pergi makan meatballs & kek daim. sedap & sangat kenyang.


once we're done with our food, terus angkat kaki pergi OU. tengok Pirates of The Caribbean. iyee. saya tahu bahawasanya saya sangatlah outdated. movie baru dah berduyun keluar, movie lama baru nak tengok. KAM terpaksa tengok this movie twice. kesian dia. T_T

oh & i met his friend, Razzuan for the first time. fuwaaahh cuwak gila okeh? rasa nak balik rumah terus. serta merta saya menjadi seorang yang sangatlah pendiam macam ada emas dalam mulut. hoish. sesuatu yang jarang berlaku. HAHA! >.<

this, is a photo of us. :) oh ya. KAM sudah botak long time ago. tapi now ada rambut dah. tak apa. botak or tak botak, he's still my number one. =')
he made my day.

No comments