i feel goooood, HAHA!

makan bubur for breakfast pun boleh kenyang sampai sekarang eh? whoaa. its amazing for someone who has such a big tummy like me. tahniah lah nana. haha.
_________________

earlier this morning, tempat ini lah yang pertama sekali saya pergi. eh tak, silap. first sekali ke rumah KAM. picked him up so that dia boleh teman pergi sekali. thennn baru pergi sini. 


excited nak bagitahu ni. saya dah ada lesen sah! wuhahaha. setelah berbulan bulan bulan bulan tangguh. =.=' akhirnya dapat jugak buat hari ini. teruja gila sampai siap tayang dekat mak. && gambar pun lawa. bahaha. okay, nampak sangat kejakunan di situ. tak pernah ada lesen sah. maklumlah. T_T

gambar diambil dari entry ini.

dah boleh buang tanda P dekat kereta FL kesayangan! eh jap. tak nak lah buang. nanti Syafirul boleh guna. dia pun Form 5 dah tahun ni. soon he'll be taking his driving license. =') & i'll be bragging all about my valid license until he got one for himself. MUAHAHAHAHA. 

if you're happy & you know it,
clap your hands!

2 comments

ken said...

finally removing the "P" is fun :)

Nana said...

yeah u bet :D