CONTEST: Saya Suka Dress by DressKami

hari ini cuti. esok kerja balik. fuh. best gila bermalasan di rumah. malas pulak nak pergi kerja esok pagi. wuwuu. :(
_________________

bila lama dah tak sentuh blog, rasa janggal pulak nak menaip balik. haha. oh blog, rinduuuu! T_T
okay, itu bukan tujuan saya post entry ni. 

tujuan sebenarnya ialah, nak post pasal satu contest ni. CONTEST SAYA SUKA DRESS by DressKami. lama tak update blog, tiba tiba terus in the mood untuk join contest pulak? haha. entah lah. suka je nak masuk. sebab apa? sebab saya memang suuuuuuuuuke sangat pakai dress. memang bila pakai, terasa aura goddess di situ. ceh perasan. tapi, betul lah. bila pakai dress, rasa diri ini cantik sangat. betul tak kawan kawan? mesti korg pun akan rasa macam tu bila korg sendiri pakai dress. =')

apa syarat-syarat penyertaan?
click to enlarge

1. saya tinggal di Malaysia. woohoo! haha.
2. upload gambar saya pakai dress? okehh. dekat bawah ni. 




kenapa saya suka pakai dress? er. rasanya macam dah TERexplain dekat atas. haha. but anyway, bila saya pakai dress, tak kira lah nak pergi ke mana pun, mesti confidence tu akan boost up dengan sendirinya because i know, deep inside, im beautiful. tak kisah lah orang nak kata apa, but im confident in myself & im confident in what im wearing. so, yeah. that is why i love wearing dresses. jujur cakap, dalam almari pun memang ada dress BANYAKK! haha. 

&& dulu time kecik-kecik, biasalah, budak perempuan mesti berangan princess lah apa lah. saya pun tak ketinggalan jugak lah kann. haha. bila nak feeling jadi princess je, mesti sarung dress atau skirt. mak mesti layan je. kawan kawan, saya tahu, mesti korg semua pun macam tu dulu kan? so, dari kecik lagi memang dah gila pakai dress dah. =')

penerangan tentang DressKami? 
okay, jujur cakap, saya tak pernah datang kunjung blogshop ni, tapi serious bila tengok je baju baju yang ada dekat sini, terus like, "WHOAA! CANTIKK OKEHH?". rugi tak tahu blogshop ni awal awal. serious rasa nak beli. tapi tapi tapi, duit tarakk. tunggu gaji! hee. DressKami memang cantik. memang affordable. & famous kot. pernah masuk Kosmo lagi. 


dan dengan ini, secara rasminya saya tag 3 orang rakan blogger saya yang awesome pawesome iaitu: 

tiba tiba rasa macam nak 
sarung dress pergi kerja esok.
HEE.

5 comments

Siti Soleha said...

Thank You For join dear ^_^

Nana said...

no biggy ;)

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

DRESS SWEET said...

Jom lawat blog Dress sweet sy, http://dresssweet.blogspot.com & jadi member utk diskaun

Nana S. said...

okay thank you :)