the best therapy

VCO sangatlah best. kesan jerawat yang dulu dulu semua semakin hilang. rasa nak telan terus botol & penutup dia sekali. =') apa itu VCO? sila klik sini jika berminat: berminat untuk beli VCO?
_________________

this the reason whyy i DONT want to go shopping. this, this is exactly why. cuba lah tengok ada berapa plastik dah dekat tangan. tu tengah beli lagi tu. haihhh. =.='


saya baru sahaja pulang dari bershopping sakan bersama Syafa di Bukit Jalil. thanks Syafa tolong teman! hee. OMG! ramai gileee orang. sebab malam ni kan Final Piala FA. Kelantan vs. Terengganu. so tadi banyak lah orang pakai warna merah & hitamputih berkeliaran keliling stadium. macam macam bunyi ada. Vuvuzela lah, horn lah. saya ni dah la jakun tak pernah pergi tengok bola dekat stadium. so, macam rusa masuk kampung jugak lah bila orang ramai sangat. noob gila. T_T



but we didnt go to Bukit Jalil to watch football, no. we went there to go shopping! WUHAHA. remember what i said on my previous post? here & here. inilah event yang saya maksudkan: Retro & Vintage Sale Party. akhirnya sampai jugaak. puas cari. best shopping tadi! hihik.


tak ingat booth apa >.<


nak tahu sebab apa shopping hari ini best? sebab ada dapat free gifts, dapat tawar menawar harga yang sangatlah rendah, dapat barang barang lawa. best lah! untung pergi hari ini. boleh kata, semua barang yang saya beli, semua saya dapat dengan harga rendah. kakak kakak dekat sana semua sporting habis lahh. thank you bagi saya harga yang saya nak! HEE. ♥

esok pergi lah kawan kawan, ada lagi tau. better cepat sebelum barang barang yang lawa habis. untuk hari ini, dia sampai pukul 11 malam. kalau rajin pergi lah! :D

sedang tersenyum lebar.

3 comments

nurulSYAFIKA. said...

omg dlm gmbr last tu ada i hahaha ;p btw booth yg u tak igt nama tu is actually heart beads (:

emieysandra said...

bestnyer dpt shopping, jeles ah gini ;)

Nana said...

HAHA! thank you ;P