untitled?

current batch stock VCO. semua pun dah fully booked. thank you all. next batch: coming soon. hurry place your order here. :)
_________________

baru pulang dari Survey Camp 2 hari lepas, selepas 9 hari di Melaka (baca: survey camp). niat di hati memang nak post blog secepat yang mungkin sebab macam macam nak tulis. tapi bila dah ada depan laptop, dengan badan yang penat, tangan pun malas nak bergerak. so, niat dibatalkan. sekarang ni, just nak cakap, bahawasanya nana sekarang dah hitam. nana sekarang dah gelap. 9 hari terdedah under direct sunlight. iyee. saya pakai sunblock. tapi still, mana boleh lawan dengan cahaya matahari kan. hm. sekarang sabar je lah tunggu kulit putih balik. :/

okay, nak cakap tu je. 
penat. mengantuk.

No comments