sephora, as beautiful as its name.

tak tahu nak bagi hadiah apa dekat yang tersayang for just being awesome? apa kata bagi Ipad 2? or Bold 3? or perhaps, Ipod Touch? mudah sahaja. click SINI. tak payah susah susah fikir dah. berbaloi baloii. haha. :)
_________________

okay girls (ye lah boys pun), the next time you go to Pavillion or Bintang Walk or yang sewaktu dengannya, watch out for this building!

WHY?! because di dalam nya terdapat satu lagi brand make up yang soon to be my favorite. HAHA. the other day saya pergi dengan Fafa untuk beli STAGE Cosmetics (baca: kegilaan seorang perempuan,), bangunan ni tak dibuka kepada umum lagi. im sure sekarang dah kot? sebab haritu pun tengah susun barang. behold for.. *drum roll*

SEPHORAAAA!

cantik kan nama dia? aww. i fell in love immediately. dapat tahu pun dari kawan, Farah namanya. sebab dia tanya saya produk apa yang saya selalu guna. aww. terasa diri ini begitu berharga. ada jugak kawan kawan datang tanya. (lempang diri laju laju) snap out of it! okay lupakan. hm.

Sephora ini actually baru dibuka di Malaysia. setahu saya lah, selepas buat research selama 10 minit, thanks to Mr. Google, ianya berasal dari France sebab headquartersnya ada di situ. serious bila dapat tahu pasal ini, rasa macam nak pergi Bintang Walk sekarang jugak. muahahaha. (monolog dalaman: kenapa lahh aku ni gila sangat dekat barang make up?) *facepalm*

ini antara gambar gambar slash benda favorite yang saya ambil dari official website Sephora, www.sephora.com. CANTIK KANNN? *pengsan*







nak beli boleh? 
hee.

2 comments

Wani Tralala said...

saya sudah pergi..mmg best sephora even tak beli pape pun..rasa nak pengsan bila masuk, yg bestnya ada urban decay product awww <3

Nana said...

yeh? wahh. teringin pulak nak pergi :D