nak cakap dengan Yuna?

do you want to experience life as a millionaire? WOOSH! siapa tak nak weh. kayaa kayaaa. (tiba tiba mata bertukar simbol $$$) haha. nak tahu lebih lanjut? click SINI cepat cepat!
_________________

HOHOHO. tengok tajuk entry mesti semua orang super duper excited. betul. korang boleh on the phone dengan Yuna. nak tahu macam mana? sila baca keterangan di bawah. ikut tauu. :)

1. sila layari laman web www.livelibresse.com.my. dah nampak main website untuk Libresse? okay, now scroll bawah sikit, & tekan button yang ada gambar Yuna dekat section 'What's New?' tu. yang ini:



2. once korang dah tekan button yang di atas, it'll take you directly to this page. pilih lah sama ada nak Adibah | Yuna | Pam & Van. tapi, memandangkan sekarang kita sedang post mengenai Yuna, jadi sila lah pilih Yuna. kalau tak, tak jadi. =')


3. selepas itu, gambar ni akan keluar. korang pilih lah sama ada nak login sekali dengan Facebook atau pun skip. dua dua pun boleh.


4. dah login? okay. lepas tu dia suruh buat pilihan pulak. dia akan tanya, korang suka naik basikal ke kereta. saya suka naik kereta. sebab saya ada FL. cehh tak ada kaitan. lupakan. buat pilihan bijak okay kawan kawan? haha.


5. we're almost there! selepas dah buat keempat empat steps yang di atas, take your own sweet time to watch Yuna's video. dia buat sky diving woo. best gileeeeww! haha. teringin pulak. at the end of it, korang kena buat pilihan untuk Yuna. sama ada nak suruh dia lari macam tikus atau naik kapal. 


6. letak je nombor phone korang dekat situ. tak sampai beberapa minit, Yuna sendiri akan call korang! dapat lah korang bercakap dengan Yuna. "Cik Yunaaaa, saya nak awak naik kapal." lepas tu Yuna akan cakap terima kasih. aww. terharu tak? haha. again, sila buat pilihan bijak.

guess what? Yuna akan ikut cakap korang! kalau suruh dia naik kapal, nanti dia akan naik kapal. woo. peluang sekali seumur hidup ni wehh. best tak best tak? haha. pergi lah try! HEE. kalau nak try Adibah & Pam & Van pun boleh. tekan pada nama dorg pulak.

selamat mencuba! 
hihik.

5 comments

Penyu said...

suh yuna terjun laut tangkap penyu leh? hihihi

LORD ZARA 札拉 said...

Tapi recorded voice kan?

Nana said...

nadia: HAHA. yg tuuu tanya dia :P

kak zara: iyee. :)

syufaa said...

ohooo..ingt really yuna yg ckp..
alaa..tp even recording pun..
still berbaloi! hihii

Nana said...

haha kannn? dpt dengar suara dia on the phone. wahaha.