make me pretty

its every girl's dream to get a perfect hair makeover, to model in a designer dress & be featured in a fashion magazine. well, guess what? Sunsilk will fulfill your dreams! this is a chance for you to be a perfectionista! click HERE for starter. :)
_________________

him: "you lawa sangat! muka you nampak lain. nampak gebu, licin, lawa lah!"
me: "uih?! tak ada lahh. you dah lama tak jumpa i nii. sama je lah. tak ada beza pun."
him: "takkk. LAIN! cantik sangat. tak kan lah i lupa muka you kot?"
me: "er. okayy."

this was when he came to KL to visit me (because saya cuti lambat beberapa hari. =.='). we had dinner together & he kept staring. i repeat, he kept staring. serious malu gila okay? haha. i tried to convinced him a few times that i looked the same, nothing changed. tapi dia berkeras jugak, kata saya nampak lain sangat. 


masa ni, saya dah makan VCO. Alhamdulillah, result dia memang puas hati lah. boleh rasa sendiri perbezaan dia. kadang kadang kan, saya ni jenis yang, if dah mengantuk sangat memang boleh tidur mati dekat mana mana pun. meja ke, katil ke, lantai ke, semua boleh. HAHA. so, banyak kali jugak saya tidur tak basuh muka. tapi amazingly, jerawat tak keluar pun. kalau ada pun, kecik kecik je, lepas tu hilang. kalau dulu, hmpfh! tak basuh muka je, prepare lah esok pagi, jerawat batu konkrit semua ada. =.='

&& kulit saya jugak jenis kulit berminyak. memang boleh tadah buat goreng ikan. =') tapi sekarang, lepas dah makan VCO for quite some time, Alhamdulillah minyak dekat muka tak ada dah macam dulu. suka sangat! sebab tu tak pernah miss makan VCO ni. setiap pagi & malam mesti akan makan 1 biji. rutin harian dah. 


ini pula close up Fafa tangkap time pergi Genting Highlands hari Khamis lepas (baca: Genting Highlands teaser). kenapa dia close up pun tak tahu lah. saya sengih je bila dah nampak camera. teehee! thank you ye Fafa. boleh guna gambar ni dekat sini. haha. saya puas hati sangat lah bila jumpa VCO ni. harga pun murah. tak payah nak pakai barang mahal mahal dekat muka tapi kesan dia belum tentu. sebab itu jugak lah saya jadi agen untuk sebarkan kebagusan, kehebatan, keawesomean VCO ni dekat semua orang. nak tahu lebih lanjut, klik SINI okay? 

gambar tidak diedit walaupun seinci.


3 comments

EZAN IDMA said...

nak beli, tp tggu gaji,. hehe

Nana said...

yeah? haha. ada gaji beli cepat2 ;)

Syafa Ai said...

pening tengok benda sampan tu.. huhu.. ingat nak snap yg baju putih tu.. tapi takot kantoi la lak.. haha