a little of this & that

KAM sudah selamat tiba dari Johor. Alhamdulillah. I CANT WAIT TO SEE HIM! haha. okay sabar.
_________________

finally. final exam dah habis. tapi still tak boleh balik rumah. kenapa perkara sebegini harus berlaku pada diri ku? okay, tak payah nak drama sangat lah nana. baiklah.

tidak, saya tidak akan tulis bagaimana saya jawab soalan Soil Mechanic sebentar tadi. oh tidak. semua itu sudah berlalu. sekarang hanya boleh berserah pada Allah. semoga keputusan yang diperoleh nanti baik baik belaka hendaknya. amin. eh. kenapa cakap pun nak skema je? tett. nampak sangat dah penat. T_T

kalau ikutkan hati, nak je drive Proton Saga FL kesayangan balik ke rumah. nak balikk! Kolej Siswa Jaya ni dah kosong yang amat sangat dah. pergi campus tadi pun senyap sunyi je. boleh bergema kalau kentut. kalau lahhh. haha. malam ni katanya nak pergi makan di luar. entah mana tah kawan kawan ni nak pergi. saya ikut je. tapi kalau diikutkan hati, nak je shopping sampai duit kering kontang. baru puas hati. MUAHAHAHA. or, tidur lepas tu tak bangun dah. tapi, saya sedar bahawasanya itu tidak mungkin berlaku. jadi, nana, lupakaaaaan!

hmpfh. tiba tiba rindu Garfield & Ginger kesayangan di rumah. tak boleh ke dorg yang datang sini instead? *facepalm*

plastic is his favorite.

2 comments

Amira Chan said...

HAHAHA! niceeeeeeee
da follow
hit me back :D

Nana said...

thanks :)